Aditiv intretinere sistem de injectie motorina 250ml 8386 LIQUI MOLY

Cod produs - SKU ALF_031120-2

Descriere

Tratamentul pentru sistemele diesel este o combinatie de compusi pentru imbunatatirea lubrifierii si a curatirii. De aceea acest produs a fost formulat special ca sa intampine cerintele sistemelor de injectie Common Rail si Pompe-Duse, injectie la presiune ridicata folosind combustibil diesel cu o concentratie mica de sulf si sa protejeze impotriva uzurii. Alti compusi care au proprietati de curatare, dispersie si protectie a materialului mentin functionarea injectoarelor de inalta precizie. Imbunatateste comportamentul la pornire, de combustie mai buna cand motorul este rece si cand poluarea in exterior este redusa.

Proprietati:
- mentine sistemul de alimentare si camera de combustie curata si previne depunerile;
- mentine injectoarele curate si garanteaza o imbunatatire a combustiei motorului, ducand la un consum specific de combustibil mai mic si performante maxime ale motorului;
- previne defectarea sau infundarea injectoarelor;
- mareste capacitatea de ungere a motorinei cu continut mic de sulf (motorina cu continut mic de sulf conf DIN EN 590) si protejeaza impotriva uzurii pompa de inalta presiune;
- mareste cifra cetanica a motorinei, conduc la un mers mai bun si mai lin;
- contine antioxidanti si previne coroziunea;
- compatibil cu toate convertoarele catalitice.

Caracteristici tehnice:
Baza: Amestec de aditivi in baza fluida
Densitate la +150C: 0.846 g/cm3
Culoare: Maro
Gradul de periculozitate: A III
Punct de inflamabilitate: 62 oC
Punct de picurare : -36 oC

Domeniul de utilizare:
Adaugat motorinei pentru toate sistemele de injectie Common Rail si Pompe-Duse. Ideal pentru conservarea motoarelor in cazul in care nu sunt folosite o perioada lunga de timp in conditii extreme.

Mod de utilizare:
Performanta la pornire este imbunatatita si actiunile de ungere si performatele de ungere sunt marite doar adaugand produsul motorinei cu continut scazut de sulf. 250 ml de aditiv este suficient pentru 75 l de motorina. Dozaj: 1: 300.

Pentru a mentine injectoarele curate si pentru protectie impotriva uzurii, adaugati Aditiv intretinere Disel la fiecare 2.000 km.
Cand motorul nu este folosit si se doreste conservarea lui, adaugati 1% aditiv. Urmati instructiunile de conservare a masinii.

Aditivul poate fi adaugat motorinei in orice moment deoarece amestecarea se face automat.

Cantitate: 250ml.

Pret pe bucata

Detalii

SKU
ALF_031120-2