Album foto scot, capacitate 100 fotografii 10x15, format portrait, tip carte culoare albastru

12,50 RON
Cost de livrare 20 de lei
Cod produs - SKU ALB_MM46100SCOT-1

Descriere

Album foto Scot, capacitate 100 fotografii 10x15, format portrait, tip carteCea mai sigura solutie de a pastra amintirile


Albumele foto sunt una din cele mai sigure solutii de a pastra amintirile. Pe calculator se pot pierde intr-o clipa de neatentie sau din cauza unei defectiuni.


Cea mai sigura solutie este sa imprimati fotografiile pentru a le putea pastra in albume de calitate si se pot pastra de-a lungul mai multor generatii.


Oferind un album foto ca si cadou nu poti da gres niciodata. Fie ca il oferi unui prieten sau chiar cuiva din familie, va fi apreciat. Toata lumea are amintiri speciale precum ziua nuntii, prima zi de nastere, ultimele luni de maternitate, absolvirea scolii, serbarile scolare sau majoratul, ce merita pastrate intr-un album deosebit.


Un album de poze elegant pune in valoare fiecare fotografie a dumneavoastra indiferent de eveniment. Fie ca este vacanta, nunta, aniversare sau povestea vietii tale se poate prezenta intr-un album foto unic.Pastrarea amintirilor intr-un singur loc


Atunci cand va simtiti nostalgici si vreti sa revedeti imagini din anumite momente ale vietii sau de la evenimente puteti rasfoi un album foto care va aduce la viata amintiri si va fi o sursa bogata de trairi si sentimente placute.


Tuturor ne place sa povestim despre evenimente importante din viata noastra asa ca rasfoirea unui album foto face mai usora impartasirea momentelor dragi.


Va recomandam sa alegeti un album foto cu constructie solida si coperti rigide, lucruri ce vor garanta o rezistenta sporita in timp.


Un album foto calitativ va trece cu brio testul timpului si al rasfoirilor succesive, de asta trebuie sa alegem cu atentie ce cumparam.Buzunare slip-in portrait, 100 fotografii, format 10x15 cm


Albumul are o capacitate de stocare de pana la 100 fotografii cu formatul 10x15.


Coperta cartonata ofera o pastrare in deplina siguranta a fotografiilor dumneavoastra, conferidu-i tinuta albumului.


Un album foto de calitate poate pastra in siguranta fotografiile realizate de-a lungul vietii de catre membrii familiei. De aceea trebuie sa alegem cu grija modelul de album foto, deoarece poate rezista zeci de ani.Caracteristici:


- album tip carte pentru 100 fotografii;


- formatul fotografiilor este 10X15 cm;


- contine 50 file, respectiv 100 pagini;


- albumul este de tip carte;


- fiecare pagina este prevazuta cu buzunare slip-in;


- fotografiile se insereaza doar in pozitie verticala;


- este dedicat pozelor printate pe hartie foto normala;


- puteti nota detalii legate de momentele speciale surprinse in poze;


- copertile sunt confectionate din carton rigid plastifiat;


- nu necesita mult spatiu pentru depozitare;


- poate fi transportat cu usurinta oriunde;


- dimensiune album 16.5x13x5 cm.Albumul este disponibil in doua culori:


- rosu;


- albastru.


Culoarea dorita se alege cu ajutorul selectorului de mai sus.

Detalii

SKU
ALB_MM46100SCOT-1
Brand