Aparat pentru abdomen, tetiera, fitness, maxim 100kg, utilizare confortabila, negru

138,34 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU ALB_IS00008558

Descriere

Aparat pentru abdomen, tetiera, fitness, maxim 100kg, utilizare confortabila, negru


Aparat pentru abdomen, asigura executare corecta a exercitiilor


Acest aparat este special conceput pentru a lucra muschii abdominali intr-un mod corect. Structura aparatului este conceputa astfel incat durerile coloanei cervicale cauzate de executarea incorecta a exercitilor sa fie ameliorate.


Este important ca partea inferioara a corpului sa ramana nemiscata in timpul exercitiului, fara sa isi schimbe locul.Constructie sigura, utilizare confortabila


Aparatul este conceput cu o structura rotunjita, fiecare parte atingand solul. Toate partile aparatului sunt prevazute cu spuma moale pentru a nu deteriora podeaua dar si pentru a asigura o miscare lina a aparatului.


Pentru un plus de confort, este prevazut cu tetiera din piele ecologica usor de curatat.4 optiuni de exercitiu


1. Intindeti-va astfel incat capul sa atinga perna, indoiti genunchii, apucati bara la inaltimea umerilor si efectuati contractia abdominala inclinand bara inainte. Nu desprindeti partea inferioara a spatelui de sol.


2. Ridicati picioarele indoite spre piept. Partea superioara a corpului ramane stationara odata cu aparatul.


3. Indoiti genunchii, aduceti picioarele impreuna si asezati-le lateral pe podea. In aceasta pozitie, ridicati partea superioara a corpului pentru a rula aparatul.


4. Efectuati o miscare scurta ridicand picioarele de pe sol in timp ce va trageti genunchii spre manerul superior al aparatului.Specificatii:


- material otel+spuma;


- sarcina maxima 100kg;


- dimensiuni 67.5x60x61cm (Lxlxh);


- greutate 3.6kg;


- culoare negru.


Detalii

SKU
ALB_IS00008558
Brand