Brad artificial de craciun cu fibra optica si led-uri, inaltime 180 cm, aspect inzapezit, suport metalic

379,31 RON
Cost de livrare 20 de lei
Cod produs - SKU ALB_YUQLF44

Descriere

Brad artificial de Craciun cu fibra optica si LED-uri, inaltime 180 cm, aspect inzapezit, suport metalicAvantajele unui brad de Craciun artificial


A inceput numaratoarea inversa pana la Craciun, asa ca nu mai dureaza mult pana cand oamenii vor incepe goana dupa achizitionarea celui mai frumos pom de Craciun.


Cei care isi doresc un brad artificial pentru acasa ar trebui sa aiba in vedere atunci cand aleg bradul, in primul rand la inaltimea acestuia avand grija sa opteze pentru un brad care sa aiba o marime potrivita pentru casa. Un alt criteriu important este daca acesta are luminite incorporate, acest lucru insemnand ca nu mai vor mai avea nevoie de o instalatie.


Sunt o multime de motive pentru a cumpara un brad artificial, printre acestea putem enumera faptul ca nu va mai trebui sa cumparati in fiecare an cate un brad nou, nu vor cadea acele si diversitatea mare de modele din care veti putea alege.


Bradul artificial de Craciun este potrivit pentru birouri, receptii de hoteluri sau pensiuni, restaurant sau chiar pentru acasa.Rezistenta in timp, LED-uri si fibra optica, suport metalic inclus


Este foarte rezistent, nu cad acele astfel ca veti scapa de grija curateniei de dupa sarbatorile de iarna. Un brad natural trebuie aruncat dupa sarbatorile de sfarsit de an insa acest bradut va rezista ani la rand, astfel veti economisi bani.


Nu veti mai avea nevoie de imstalatie, fibra optica si LED-urile integrate inlocuindu-le pe acestea cu succes. Bradutul are deja montata in varf o steluta cu LED-uri luminoase multicolore. Inaltimea totala a bradului este 180 cm cu tot cu suport si steaua luminoasa din varf.


Sistemul de imbinare a bradului este unul simplu, montarea lui fiind rapida si usoara. Varfurile crengutelor sunt de culoare alba avand aspect de varfuri inzapezite.


La baza bradului se regaseste o protectie din ABS, de forma rotunda, care trebuie inlaturata inainte de a introduce bradul in suport.


Caracteristici:


- brad artificial de Craciun;


- inaltime 180 cm (cu suportul atasat);


- iluminat cu fibra optica si LED-uri;


- atat fibra optica cat si becurile LED lumineaza multicolor, oferind bradului un aspect deosebit;


- crengute flexibile ce pot fi modelate cu usurinta, dupa bunul plac;


- varfurile crengutelor sunt de culoare alba (ofera bradului un aspect inzapezit);


- adaptor pentru alimentare la reteaua electrica;


- bradul are in varf o steluta cu LED-ri multicolore incorporate;


- dispune de un suport metalic de culoare verde;


- se incadreaza perfect in orice decor al locuintei;


- este alcatuit din 2 piese, fiind foarte usor de asamblat/ dezasamblat;


- bradul poate fi depozitat in orice spatiu;


- steaua este confectionata integral din plastic rigid translucid;


- confectionat din PVC;


- culoare verde natural.


Detalii

SKU
ALB_YUQLF44
Brand