Brad artificial de craciun, roz, inaltime 200 cm, suport alb, ramuri flexibile

240,98 RON
Cost de livrare 20 de lei
Cod produs - SKU ALB_BRADROZ200

Descriere

Brad artificial de Craciun, roz, inaltime 200 cm, suport alb, ramuri flexibile


Brad artificial de Craciun, inaltime 200 cm


Sarbatorile de Craciun sunt prilejul potrivit de a va infrumuseta casa realizand un decor de poveste. Bradul este elementul principal al oricarui decor cu tematica de Craciun, acesta fiind un simbol al Craciunului. Bradul vine insotit de un suport care ii va asigura stabilitatea necesara. Inaltimea bradului este de 200 cm cu tot cu suport.


Copiii vor fi foarte incantati sa impodobeasca bradul alaturi de dumneavoastra. Casa va fi plina de magie si culoare cu acest brad artificial. Puteti amplasa bradul atat in interiorul locuinte cat si pe terasa casei fiind usor de remarcat de catre toti cei care va trec pragul.Creeaza un decor inedit cu un brad roz indraznet roz


Culoarea roz a bradului face ca acesta sa fie unul inedit, potrivit pentru orice persoana indrazneata si plina de originalitate.Un brad de culoare roz va arata foarte bine cu ornamente si accesorii argintii, contrastul de culori fiind unul magic.


Ramurile bradului sunt flexibile avand astfel posibilitatea de a aranja fiecare ramura in parte dupa bunul plac. Bradul se livreaza neasamblat, asamblarea acestuia fiind una foarte usoara, intuitiva. Utilizarea unui brad artificial va ajuta sa economisiti bani, fara a mai fi necesar sa achizitionati anual un brad nou. Pe langa faptul ca economisiti bani, utilizand un brad artificial veti contribui la protejarea naturii, reducand taierea de brazi naturali.Caracteristici:
- brad artificial;- potrivit pentru a realiza decorul de Craciun;- dispune de un design inedit care va iesi in evidenta;- vine insotit de un suport care ii asigura stabilitatea necesara;- bradul are inaltimea de 200 cm cu tot cu suport;- ramurile bradului sunt flexibile avand posibilitatea de a le aranja dupa bunul plac;- puteti realiza un decor plin de culoare si originalitate;- brazii artificiali sunt o varianta atat economica cat si ecologica;- bradul este usor de asamblat si dezasamblat;- nu necesita mult spatiu pentru depozitare duca pe este impachetat in cutie;- poate fi utilizat pentru foarte mult timp;- bradul se livreaza neasamblat.


Detalii

SKU
ALB_BRADROZ200
Brand