Cartus toner compatibil canon crg-708h, procart

49,09 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU ALB_68620PROCART2
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.

Descriere

Cartus toner compatibil Canon CRG-708H


Cartus toner CRG-708H Black Canon compatibil 6000 pagini


Consumabilele compatibile pentru imprimante de tip cartus toner compatibil din gama Procart reprezinta, la momentul actual, una dintre cele mai accesibile solutii de printare de pe piata.


Fie ca este vorba de un print calitativ color sau print alb negru pentru imprimanta dumneavoastra atunci alegeti acest toner compatibil CRG-708H si veti fi extrem de multumit de rezultatele obtinute.


Achizitionand tonerul compatibil Canon CRG-708H reduceti costurile de printare cu peste 50% folosind produse de calitate la preturi accesibile.


Un pret mai mic de vanzare nu semnifica neaparat si o calitate mai slaba a unor cartuse toner astfel prin alegerea unui cartus toner compatibil CRG-708H nu faceti un compromis al calitatii intrucat acesta va asigura o performanta de printare de cel putin 95% fata de cea a unui cartus toner original.


Capacitatea si calitatea de printare este conforma cu cea a tonerelor OEM fiind calculate pentru un numar de 6000 pagini cu un grad de acoperire standard 5% pe text. Prin urmare tonerul CRG-708H asigura o imprimare excelenta pe fiecare pagina si costuri reduse indiferent de volumul de printare.


Brandul Procart cuprinde o gama variata de consumabile pentru printare de o calitate superioara la cele mai avantajoase preturi.


Cod cartus

CRG-708H


Culoare

Negru


Numar de pagini

6000 pagini


Compatibil cu

LBP3360, LBP3300


Detalii

SKU
ALB_68620PROCART2
Brand