Cartuse reincarcabile compatibile hp 82

52,06 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU ALB_82CART

Descriere

Cartuse reincarcabile compatibile HP82Cartuse reincarcabile, auto resetabile, refilabile HP 82 sunt echipate cu cipuri autoresetabile, acestea sunt goale si se auto reseteaza la fiecare incarcare, pot fi reincarcate la nesfarsit fara a fi nevoie de utlizarea unui cip resseter HP. Cartusele auto resetabile, reincarcabile HP 82 seriile nu folosesc burete, astfel se evita blocarea capetelor de printare odata cu invechirea cartuselor HP 82 refilabile, auto resetabile.


Setul de cartuse reincarcabile (refilabile), auto resetabile HP 88 contine urmatoarele cartuse :


HP C4910A - Black


HP C4911A - Cyan


HP C4912A - Magenta


HP C4913A - Yellow


Cartusele reincarcabile pentru HP 82 auto resetabile, refilabile sunt compatibile cu toate imprimantele HP care folosesc cartusele HP 82.


Printre imprimantele HP compatibile cu aceste cartuse auto resetabile 82 refilabile mentionam:


HP Designjet 815 MFP, HP Designjet 820 MFP, imprimantă HP Designjet seria 510


Chiar daca imprimanta dumneavoastra HP nu se afla in lista de mai sus, insa utilizeaza cartuse 82 acestea se vor potrivi. Compatibilitatea imprimantei dumneavoastra HP se face in functie de seria cartusului pe care il foloseste.

Cartusele autoresetabile, refilabile HP 82 sunt special confectionate pentru a nu permite cernelei sa picure si pentru a evita blocarea cartuselor refilabile in timpul printarii.


Reincarcarea cartuselor refilabile, autoresetabile HP 82 se face prin indepartarea dopului colorat de cauciuc si introducerea cernelei in orificiul respectiv al cartusului. Dupa reincarcarea cartusului HP 82 autoresetabil se inchide orificiul cu dopul corespunzator si se scoate dopul de aerisire.


Atentie !!! Cartusele 82 pentru HP reincarcabile, auto resetabile au nevoie de aer pentru a functiona corespunzator, in consecinta, neinlaturarea dopului de aerisire nu va permite functionarea corecta a cartuselor HP refilabile 82.


Cartusele se livreaza goale, fara cerneala!


FUNCTIONEAZA PE TOATE IMPRIMANTELE HP DOTATE CU ACESTE SERII DE CARTUSE!

Detalii

SKU
ALB_82CART
Brand