Caseta pentru ceasuri si bijuterii, compartimente pe 2 nivele, inchidere cheie, design elegant, 25x30 cm

124,95ย RON
Cost de livrare 20 de lei
Cod produs - SKU ALB_IS00008891

Descriere

Caseta pentru ceasuri si bijuterii, compartimente pe 2 nivele, inchidere cheie, design elegant, 25x30 cm


Caseta pentru ceasuri si bijuterii, inchidere cu cheie


Cu aceasta caseta va puteti pastra ceasurile si bijuteriile in siguranta datorita sistemului de inchidere cu cheie. Nicio persoana nu va avea acces la obiectele depozitate fara acordul dumneavoastra.


Aceasta caseta este suficient de incapatoare pentru a pastra in ordine toate accesoriile de valoare pe care le detineti.Compartimente pe 2 nivele, nivel superior detasabil


Caseta este structurata pe 2 nivele, nivelul superior fiind detasabil. In partea superioara se regaseste si un compartiment care poate fi luat cu dumneavoastra oriunde, avand la indemana accesoriile necesare pentru fiecare tinuta.


Nivelul inferior dispune de 6 compartimente mici, 2 insertii pentru ceasuri/bratari si un compartiment longitudinal. Nivelul superior este impartit in 6 compartimente mici si un compartiment mai mare.


Oglinda interioara a casetei este pliabila ceea ce va permite sa o puneti in pozitia in care lumina sa fie perfecta pentru a realiza machiajul ideal.Design luxos, materiale de inalta calitate


Designul luxos si atent realizat va iesi in evidenta, dand un plus de culoare camerei si de eleganta. Culoarea visinie a casetei si interiorul crem se va imbina foarte bine cu obiectele pretioase pe care le veti depozita in aceasta.


Materialele de inalta calitate din care aceasta este realizata vor asigura o utilizare indelungata a produsului.Specificatii:


- inchidere cu cheie;


- 2 nivele, nivelul superior este detasabil;


- nivel inferior: 6 compartimente mici, 2 insertii pentru ceasuri/bratari, 1 compartiment longitudinal;


- compartiment superior: 6 compartimente mici, 1 compartiment mare;


- compartimente de dimensiuni diferite;


- 2 oglinzi dintre care una pliabila;


- material exterior PU;


- material interior panza de fibra si MDF;


- dimensiuni 25.5x25.5x30 cm (Lxlxh);


- greutate 1.45 kg;


- culoare visiniu.


Detalii

SKU
ALB_IS00008891
Brand