Ceas digital, afisaj led verde, ora, calendar, temperatura, fixare perete

135,36 RON
Cost de livrare 20 de lei
Cod produs - SKU ALB_VOLT4622-VERDE

Descriere

Ceas digital, afisaj LED verde, ora, calendar, temperatura, fixare perete


Ceasul digital este prevazut cu un afisaj iluminat LED de culoare verde care va face ora foarte usor de citit si pe timp de noapte. Acesta poate fi fixat cu usurinta pe perete incadrandu-se usor in orice decor fiind potrivit atat pentru living cat si pentru dormitor, hol, bucatarie, etc. Acum puteti monitoriza temperatura din incapere cu acest ceas multifunctional.


Cu acest ceas va bucurati de mai multe functii intr-un singur device, ceasul afisand atat ora cat si data si temperatura. Ceasul este prevazut cu functie de memorare a orei ceea ce inseamna ca ora va ramane salvata in cazul unei pene de curent.


Ceasul permite setarea a 8 grupe de alarme diferite iar ora este afisata in formatul AM/PM 24h. Interval de temperatura masurata este -9 +50 grade, temperatura fiind afisata in grade Celsiu. Acesta functioneaza prin alimentare la reteaua electrica 240V, cablul de alimentare fiind inclus in pachet. Cablul de alimentare are lungimea de 1.4 metri.


Setarea orei, datei si alarmei se va face cu usurinta utilizand cele 4 butoane dispuse in partea din spate a ceasului. Caracasa ceasului este realizata din ABS rezistent de culoare neagra avand dimensiunile de 45.5x22x3 cm.


Ceasul este atat util cat si un accesoriu decorativ pentru locuinta dumneavoastra sau chiar pentru compania dumneavoastra dispunand de un design atat simplu cat si modern care se potriveste usor cu orice decor. Cu un consum redus de energie, este alegerea potrivita pentru a fi mereu la curent cu ora fixa afisand atat ora cat si minutele si secundele. Culoarea verde a LED-ului este una foarte placuta pentru ochi fara a deranja, cunoscandu-se faptul ca aceasta culoare are efecte de relaxare asupra ochiilor.Caracteristici:


- ceas digital cu afisaj LED;


- culoare LED verde;


- alimentare retea electrica 240V 50-60Hz;


- tensiune iesire 5V DC, 500mA;


- afisaj ora, minute, zi, saptamana si temperatura;


- format ora 24h, AM/PM;


- functie de memorare automata a orei in cazul unei pene de curent;


- functie alarma, pot fi setate 8 grupe diferite;


- interval de temperatura masurata -9 +50 grade Celsius;


- 4 butoane dispuse in partea din spate pentru efectuarea setarilor;


- afisajul este de dimensiuni mari, usor de vazut de la distanta;


- carcasa realizata din ABS;


- cablul de alimentare are lungimea de 1.4m;


- dimensiuni ceas 45.5x22x3 cm;


- culoare negru.

Detalii

SKU
ALB_VOLT4622-VERDE
Brand