Chip tuning box reducere consum carburant 15%, eco obdii combustibil motorina

38,68 RON
Cost de livrare 20 de lei
Cod produs - SKU ALB_ECOOBD2BLUE

Descriere

Chip tuning box pentru reducerea consumului de carburant cu pana la 15%, ECO OBDII


EcoOBDII este un chip tuning box cu mufa OBD2 utilizat pentru a reduce consumul de combustibil si emisia de noxe. Este un dispozitiv usor de utilizat, compatibil cu toate masinile ce au mufa OBD 2 fabricate incepand cu anul 1996 pana in prezent.


Acesta functioneaza cu toate protocoalele de comunicare si se bazeaza pe remaparea calculatorului automobilului (ECU). Dupa ce ati condus 200Km cu dispozitivul conectat, chip-ul se va seta automat dupa modul dumneavostra de condus pentru a economisi cat mai mult combustibil.


Cum functioneaza chip-ul:


In functie de stilul de condus, chipul face o noua harta ECU (calculator) pentru un consum mai mic de combustibil. Pe masura ce conduceti mai multi km, dispozitivul reinoieste harta si se ajusteaza pentru a se potrivi pentru masina dumneavoastra. Cand este conectat la masina acesta primeste informatiile de la ECU. Cu datele primite chipul regleaza presiunea de supraalimentare, cantitatea de combustibil, timpii de injectie etc.


Chip-ul tuning nu depaseste standardele producatorului. Acesta functioneaza nedepasind tolerantele motorului. Nu deterioreaza motorul si nici calculatorul masinii si nu produce nici un efect negativ asupra setarilor din fabrica. Chip-ul nu modifica setarile masinii definitiv. Pentu a reveni la setarile initiale nu trebuie decat sa deconectati chip-ul.Caracteristici:


- chip tuning box;


- compatibil cu vehicule fabricate din 1996 pana in prezent cu mufa OBD2;


- reduce consumul de combustibil al vehiculului cu pana la 15%;


- nu afecteaza calculatorul masinii sau motorul;


- pentru a reveni la setarile initiale trebuie doar sa deconectati chipul.Chipul poate fi utilizat de vehicule ce functioneaza cu:


- motorina;


- benzina.


Pentru a alege chipul compatibil cu masina dumneavoastra, utilizati selectorul de mai sus!


Utilizati instructiunile cand doriti sa realizati instalarea chip-ului.

Detalii

SKU
ALB_ECOOBD2BLUE