Ciss hp 82-11 sistem de alimentare continua cerneala cu cerneala dye

133,88 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU ALB_PAK67

Descriere

CISS HP 82-11 Sistem de alimentare continuaSistemul de alimentare continua CISS HP 82-11 face posibila o printare echivalenta cu mai multe cartuse pentru imprimantele HP.


Sistemul de alimentare continua pentru CISS HP 82-11 prin modul ingenios de functionare numit CISS (continue ink supply sistem) are ca rezultat o scadere a costurilor de imprimare cu pana la 90 %, sau mai bine zis sistemul de alimentare continua CISS HP 82-11 reduce cheltuieliile de printare la costul de achizitionare a cernelii.


De ce spunem asta? Printr-o simpla comparatie cu un cartus original pentru HP ce contine aproximativ 30 ml de cerneala si sistemul de alimentare continua CISS HP 82-11 care contine 100ml/culoare reiese un avantaj clar.


Ingeniozitatea sistemul CISS HP 82-11 asigura o continuitate a alimentarii cu cerneala in imprimanta dumneavostra fara a face nici un compromis in privinta calitatii.


Sistemul de alimentare continua CISS HP 82-11 este compatibil cu toate imprimantele care folosesc cartuse cu cod asemanator, dintre care enumeram:


HP Designjet 111, HP Designjet 111+R (CQ532A)Sistemul de alimentare continua CISS HP 82-11 contine:


- patru cartuse reincarcabile CISS HP 82-11 C/M/Y/BK;


- patru tancuri reincarcabile;


- sistemul ciss este insotit de 4 flacoane de cerneala, cate unul pentru fiecare culoare, a cate 100 ml fiecare;


- tuburile care fac legatura dintre rezervoare si cartusele reincarcabile;


- mecanismul de fixare a tuburilor in imprimanta;


- instructiuni complete privind montarea si utilizarea;


- dopurile pentru tancurile exterioare;


- filtre de aer.Sistemul de alimentare continua CISS HP 82-11 este complet, contine tot ceea ce este nevoie pentru a incepe sa economisiti imediat dupa instalare.


Sistemul de alimentare continua CISS HP 82-11 nu este de unica folosinta, dupa golire, tancurile exterioare se reincarca cu cerneala foarte usor.ATENTIE! Acest sistem CISS HP 82-11 este dotat cu cip-uri autoresetabile!Sistemul de alimentare Ciss este disponibil:


- cu cerneala Dye;


- fara cerneala.


Pentru a alege produsul dorit, folositi selectorul de mai sus!


Detalii

SKU
ALB_PAK67
Brand