Covoras pentru protectie mocheta sau covor 100x140, grosime 2 mm, mat, pvc

87,76ย RON
Cost de livrare 20 de lei
Cod produs - SKU ALB_MATC140100

Descriere

Covoras pentru protectie mocheta sau covor 100x140, grosime 2 mm, mat, PVC


Acest covoras este accesoriul potrivit pentru a evita deteriorarile cauzate de scaune. Suportul va proteja covorul sau mocheta de deteriorare, rupere, frecare si umezire.


Practic de folosit sub scaunul copilului la masa sau sub scaunul tau de birou pentru a proteja covoarele sau mocheta. Datorita excrescentelor situate pe partea dorsala suportul este foarte bine fixat astfel incat sa impiedice alunecarea.


Este fabricat din PVC cu aspect mat si transparent, colturile sunt rotunjite si marginile bine conturate pentru a facilita mobilitatea scaunului.Caracteristici:- suport tip covoras;- utilizat ca suport pentru scaun de birou;- potrivit pentru mocheta sau covor;- protejeaza mocheta de deteriorare, rupere, frecare si umezire;- este foarte usor de curatat;- forma rectangulara;- colturi rotunjite;- realizat din material PVC;- dispune de o suprafata texturata si una mata;- suprafata texturata previne alunecarea suportului pe mocheta;- grosime 2 mm;- dimensiuni 100x140 cm;- culoare transparent.

Detalii

SKU
ALB_MATC140100
Brand