Covoras pentru protectie pardosea, 100x140, grosime 1.5 mm, pvc translucid mat

98,18ย RON
Cost de livrare 20 de lei
Cod produs - SKU ALB_MATH140100

Descriere

Covoras pentru protectie pardosea, 100x140, grosime 1.5 mm, PVC translucid mat


Protejati pardoseala cu acest covoras care va asigura protectia necesara impotriva deteriorarii parchetului, podelei. Acesta poate fi utilizat atat acasa cat si la birou si este potrivit pentru persoanele care isi petrec mult timp in fata calculatorului.


Suportul are forma dreptunghiulara si este realizat dintr-un material flexibil, mat, care este foarte usor de curatat cu o carpa uscata sau umeda. Grosimea suportului este de 1.5mm si are dimensiunile de 100x140 cm. Suportul se va incadra usor in orice decor fara a iesi prea tare in evidenta datorita designului simplu de care dispune.Atentie! Acest covoras nu este recomandat pentru podele din lemn cu incalzire prin pardoseala!
Caracteristici:- suport tip covoras pentru scaunul de birou;- protejeaza podeaua, parchetul, pardoseala de deteriorari;- asigura o protectie sporita impotriva zgarieturilor;- puteti utiliza suportul atat la birou cat si acasa;- suportul este foarte rezistent in timp la multiplele utilizari;- este realizat dintr-un material flexibil, mat;- fixare foarte buna, nu aluneca;- curatarea acestuia se realizeaza foarte usor cu ajutorul unei carpe umede sau uscate;- grosimea suportului este de 1.5 mm;- dimensiuni suport 100x140 cm;- culoare suport transparent.


Detalii

SKU
ALB_MATH140100
Brand