Far led pentru bicicleta 0.5w, 3 moduri iluminare, alimentare baterii aaa

10,71 RON
Cost de livrare 20 de lei
Cod produs - SKU ALB_JY-006AF

Descriere

Far LED pentru bicicleta 0.5W, 3 moduri iluminare, alimentare baterii AAA


Pedaleaza in siguranta cu Far LED super luminos!


Conditiile din trafic nu sunt intodeauna cele mai bune pentru mersul cu bicicleta, insa exista cateva solutii care sa te ajute sa pedalezi in siguranta, indiferent de situatie.


Farul X-Light iluminat cu LED-uri te ajuta sa te deplasezi in siguranta in conditii de luminozitate foarte buna si fiind in acelasi timp o masura de siguranta extrem de vizibila ce iti semnalizeaza prezenta in traficSursa de lumina 5 LED-uri, 3 moduri de iluminare


Farul este echipat cu 5 LED-uri care vor lumina puternic in intuneric. LED-urile sunt o alternativa atat economica cat si foarte rezistenta avand o durata de viata ridicata in timp. Acestea lumineaza alb intens facandu-va usor de vazut chiar si de la distanta.


Acesta are 3 moduri de iluminare si anume: lumina continua, lumina intermitenta lenta si lumina intermitenta rapida. Puteti selecta modul de iluminare in functie de preferintele si necesitatile dumneavoastra. Indiferent de vremea de afara, fie ca cerul este senin, fie ca ploua, acest stop pentru bicicleta va contibui semnificativ la siguranta si vizibilitatea dumneavoastra de catre participantii la trafic.Alimentare baterii AAA, portabil si usor de instalat


Functioneaza prin alimentarea cu 2 baterii AAA neincluse in pachet. Constructia stopului este una rezistenta fiind realizat din material ABS durabil.


Se monteaza pe tijecu diametrul cuprins intre 22.2 mm si 25.4 mm, cu avantajul de a putea sa ajustati diametrul colierului de prindere in functie de bicicleta dumneavoastra.Specificatii:


- sursa de lumina 5 LED-uri;


- dispune de 3 moduri de iluminare;


- alimentare 2 baterii AAA (neincluse);


- diametrul colierului este reglabil intre 22.2 si 25.4 mm;


- confectionat din ABS;


- greutate 49 grame;


- culoare negru/transparent.

Detalii

SKU
ALB_JY-006AF
Brand