Fir cu lumina ambientala pentru auto, neon ambiental flexibil 3,2 mm culoare verde

12,32 RON
Cost de livrare 20 de lei
Cod produs - SKU ALB_SET706

Descriere

Fir cu lumina ambientala pentru auto, neon ambiental flexibilEste singurul fir flexibil care are o iluminare uniforma pe toata lungimea sa si vine la metru. Acest fir electroluminescent are un consum de energie extrem de mic si se alimenteaza cu ajutorul unui invertor la 12V direct la bricheta masinii. Pentru instalare se poate folosi banda dublu adeziva sau lipici pentru fixarea pe masina.


Atentie! Nu alimentati firul El Wire direct de la baterii, de la bricheta auto sau de la priza! Firul EL wire se va distruge!
Caracteristici:


- are doua moduri de iluminare: continuu si intermitent (lent sau rapid).


- consum redus de energie;


- posibilitati multiple de alimentare, de la baterii tip AA de 1,5V, la bricheta masinii sau chiar direct de la priza cu ajutorul unui invertor;


- rezistent la apa si intemperii;


- nu prezinta nici un pericol in utilizare;


- iluminare uniforma pe toata lungimea firului;


- foarte usor de modelat;


- se poate taia in orice dimensiuni (de la cativa centimetri pana la zeci de metri);


- durata de functionare continua de pana la 100 000 de ore sau 300 000 de ore in regim flash;


- functioneaza in intervalul de temperatura de la -30 grade Celsius pana la +70 grade Celsius;


- grosimea firului este de 3.2 mm.Firul electroluminescent neon flexibil EL wire 3,2 mm este disponibil spre comanda in 9 culori: albastru deschis, galben, violet, albastru, roz, rosu, alb, orange, verde inchis.


Culoarea dorita o puteti alege cu ajutorul selectorului de mai sus.Pentru a functiona firul El Wire are nevoie de urmatoarele (pe care este necesar sa vi le adaugati in comanda):


- un invertor corespunzator lungimii de fir achizitionate. Click AICI pentru oferta de invertoare!


- o mufa speciala de tip B care se pune in capatul firului El Wire pentru ca acesta sa fie conectata la mufa de tip A inserata pe invertor. Click AICI pentru mufa de tip B!Pretul afisat este pentru un metru de fir electroluminescent neon flexibil de diametru 3,2 mm.

Detalii

SKU
ALB_SET706