Folie bule de aer 0.3 x 300 m, 30 microni, rola pentru masina umflat folie bule antisoc ambalare

220,15ย RON
Cost de livrare 20 de lei
Cod produs - SKU ALB_HL30403S300

Descriere

Folie bule de aer 0.3 x 300 m, 30 microni, rola pentru masina umflat folie bule antisoc ambalare


Aceasta folie este conceputa spre a asigura fragilitatea produselor care necesita transport sau depozitare, fiind un element cheie in ambalarea obiectelor marcate cu fragil.
Rola este destinata masinilor care produc folie cu bule de aer, aceastea umfland pernutele cu aer cu diametru 5 cm si generand astfel o folie cu bule antisoc potrivita pentru a impachetarea si stocarea produselor sensibile.Rola este formata din maxim 4800 bule cu diametrul de aproximativ 5 cm, care sunt dispuse in segmente de 30x40 cm, care o data introdusa in masina care produce folie cu bule de aer, printr-o viteza si presiune de aer controlate, formeaza instant un sir de bule antisoc gata de folosit la ambalarea produselor.


Prin dispunerea foliei sub forma de rola aceasta va ajuta sa economisiti spatiu generos, acest accesoriu de ambalare indispensabil obiectelor fragile ocupand un spatiu extrem de redus in starea initiala, inainte de a fi umflate pernutele de aer antisoc.Folia cu bule antisoc poate fi sectionata dupa fiecare segment de 30x40 cm, atentie insa daca sectionati bulele sub aceste dimensiuni riscati sa goliti de aer si sa indisponibilizati o perna intreaga de 30x40 cm. Grosimea foliei este de 30 microni, iar lungimea acesteia este de 300 m, generand o suprafata generoasa de folie cu bule de aer de 90 mp. Aceasta este compatibila cu masina care produce folie cu bule de aer model F120, marca ProCart, disponibila aici.
Specificatii:


- rola folie pentru bule de aer;


- dimensiune bule 30x40 cm;


- grosime folie 30 microni;


- material rezistent HDPE;


- lungime rola 300 m.

Detalii

SKU
ALB_HL30403S300
Brand