Folie protectie solar de gradina, 2x2x2m, filtru uv, 4 ferestre cu plase pentru tantari, 1 intrare

200,81 RON
Cost de livrare 20 de lei
Cod produs - SKU ALB_IS00010263

Descriere

Folie protectie solar de gradina, 2x2x2m, filtru UV, 4 ferestre cu plase pentru tantari, 1 intrareProtectie sporita - mediu propice pentru plante si culturi


Aceasta folie de protectie este destinata unui solar de gradina de dimeniunea 2x2x2m. Este fabricata dintr-un material foarte rezistent, respectiv folie PE cu greutatea de 140g/mp, fiind impermeabila si avand filtru impotriva radiatiilor UV.


Folia are rolul de a proteja culturile de conditiile meteorologice nefavorabile care au efecte devastatoare si de daunatori. In interiorul solarului se va crea o temperatura si un nivel de umiditate optim pentru cresterea sanatoasa a plantelor. Aceste conditii tind sa accelereze procesul de crestere.4 ferestre laterale cu velcro si plase pentru tantari, 1 intrare cu fermoare puternice


Folia dispune de 4 ferestre laterale care sunt echipate cu velcro si cu plase pentru tantari, asigurand circulatia aerului si oferind protectie impotriva insectelor. Intrarea in solarul tip tunel are doua fermoare puternice laterale, iar usa se ruleaza pentru un acces cat mai usor si rapid.


In partea de jos folia dispune de un guler care poate fi ingropat in pamant sau acoperit cu pietre pentru a exclude riscul de patrundere a daunatorilor.Specificatii:


- folie de protectie solar tip tunel;


- material folie PE 140g/mp;


- filtru UV4;


- guler de sol pentru ingropare in pamant;


- ferestre cu velcro si plasa pentru tantari;


- usa rulanta cu fermoare laterale;


- numar intrari 1;


- numar ferestre 4;


- inchidere usa cu fermoar;


- dimensiuni 2x2x2m (Lxlxh);


- culoare verde.

Detalii

SKU
ALB_IS00010263
Brand