Hamac dublu cu tija din lemn, 160x180, sac de depozitare, bumbac, capacitate 200 kg

44,63 RON
Cost de livrare 20 de lei
Cod produs - SKU ALB_YAA-04-2

Descriere

Hamac dublu cu tija din lemn, 160x180, sac de depozitare, bumbac, capacitate 200 kgNu este nimic mai bun decat relaxarea in mijlocul naturii, intr-un hamac confortabil. Confortul este sporit datorita unei multitudinii de sfori de suspensie care distribuie greutatea in mod egal intre panza si hamac.


Hamacul poate fi suspendat usor in balcon, pe terasa, in curte, gradina sau il puteti utiliza atunci cand mergeti in drumetii, excursii sau camping. Acesta are dimensiunile de 160x180 cm fiind potrivit pentru 2 persoane. Are un design colorat, cu culori calde in nuante pastelate pentru un plus de stil.

Caracteristici:- hamac pentru doua persoane;- prevazut cu 2 tije din lemn pentru sustinere;- franghiile sunt rezistente;- poate fi montat aproape oriunde in gradina, terasa, curte etc;- un mod relaxant de a petrece timpul atat pentru copii cat si adulti;- este usor de transportat si depozitat;- prevazut cu sac pentru depozitare;- rezistent la multiple utilizari pentru o perioada indelungata de timp;- usor de curatat;- sarcina maxima 200 kg;- material bumbac;


- dimensiuni hamac 160x180 cm;


- lungimea unei tije de lemn este de 40 cm;


- greutate 1.4 kg;- culoare multicolor.


Detalii

SKU
ALB_YAA-04-2
Categorii
Brand