Hartie kodak hd medical inkjet print, a4, suprafata glossy 180 grame, top 20 coli

13,39 RON
Cost de livrare 20 de lei
Cod produs - SKU ALB_KODHD180A4

Descriere

Hartie Kodak HD medical inkjet print, A4, suprafata Glossy 180 grame, top 20 coli


Avansul tehnologic din domeniul medical a determinat lansarea unei hartii speciale conceputa in deplina concordanta cu cerintele institutiilor medicale de genul spitale, clinici sau centre de imagistica. Hartia Kodak Medical Printing HD este destinata imprimarii documentelor medicale cu fidelitate HD, fiind un suport de imprimare care scade considerabil costurile de tiparire a imagisticii medicale in mod substantial, fara a atrage in mod automat si un compromis la calitatea printurilor. Hartia Kodak print medical HD reda cu o fidelitate aparte detaliile medicale specifice imaginilor IRM, raze X sau ultrasunete, pastrand culorile vii si reale.


Tot ceea ce tine de sfera medicala poate fi acum usor transpus pe hartie, prin print inkjet, de la radiografii stomatologice sau veterinare la medicina nucleara, scanari (de tipul RMN, CT) precum si ecografii, aceste imagini pot fi acum tiparite rapid pentru a fi transmise pacientilor spre propria utilizare intr-un consult suplimentar, pentru completarea dosarului medical al pacientului sau pentru a distribui o fisa de evidenta medicilor curanti sau un raport de examinare medicala.


Acest tip de hartie se adreseaza domeniului medical aducand un maxim de eficienta si confort prin posibilitatea de a printa acum in imagini HD cu rezolutii de 5760 dpi pe suport de hartie in format A4, cu detalii real conturate si culori vii. Independenta fata de mediile specifice de print din domeniu medical este acum insotita de eficienta si comoditate aducand si o reala economie in costurile de imprimare DICOM.


Formatul hartiei este A4, respectiv 210x297mm iar greutatea acesteia este de 180 grame. Topul contine 20 coli de hartie alba destinata imprimantelor inkjet.Caracteristici:


- hartie Kodak Medical HD Printing Premium Glossy;


- pentru orice tip de imprimanta inkjet;


- rezolutie 5760DPI;


- destinata printului medical HD in spitale/clinici;


- potrivita pentru imagini IRM, cu raze X sau ultrasunete;


- greutate 180 grame;


- format hartie A4;


- dimensiuni 210x297mm;


- top 20 coli;


- culoare alb.

Detalii

SKU
ALB_KODHD180A4
Brand