Hartie kodak print medical hd inkjet, format a4, 130 g, mata, top 100 coli

33,92 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU ALB_KODHD130A4

Descriere

Hartie Kodak print medical HD inkjet, format A4, 130 g, mata, top 100 coli


Conceputa in mod special pentru institutiile medicale de tipul spitale, clinici sau centre de imagistica hartia Kodak este destinata printului medical HD fiind un suport de print care reduce costurile de print din sfera medicala in mod substantial, fara a scadea si calitatea imprimarilor. Hartia Kodak print medical HD reda cu o fidelitate aparte detaliile specifice imaginilor IRM, raze X sau ultrasunete, pastrand culorile vibrante.


De la radiografii stomatologice sau veterinare la medicina nucleara, scanari (de tipul RMN, CT) precum si ecografii, aceste imagini pot fi acum tiparite cu usurinta pentru a fi inmanate pacientilor spre propria utilizare non-diagnostic sau un consult suplimentar, pentru completarea dosarului medical al pacientului sau pentru a distribui o fisa de evidenta medicilor curanti sau un raport de examinare medicala.


Posibilitatea de a printa acum in spectrul medical imagini HD cu rezolutii de 5760 dpi pe suport de hartie in format A4, cu detalii bine conturate si culori reale confera independenta fata de mediile specifice de print din domeniu iar pe langa eficienta si comoditate aduc o reala economie in costurile de imprimare DICOM. Aceasta este potrivita atat pentru imagini color cat si monocrome.Caracteristici:


- hartie Kodak pentru print medical HD;


- greutate 130 grame;


- imprima imagini de rezolutie 5760DPI;


- format hartie A4;


- suprafata mata (Matte);


- destinata pentru print medical HD;


- potrivita atat pentru imagini color cat si monocrome;


- dimensiuni fila 210x297mm;


- top 100 coli;


- culoare hartie alba.

Detalii

SKU
ALB_KODHD130A4
Brand