Hartie transfer termic kodak a4, pentru textile albe

31,24ย RON
Cost de livrare 20 de lei
Cod produs - SKU ALB_KODTAB

Descriere

Hartie transfer termic A4 pentru textile albeHartia Kodak in format A4 este conceputa pentru transferul termic al imaginilor pe textilele albe sau deschise la culoare. Prin intermediul acestei hartii aveti sansa de a va impresiona prietenii cu obiecte vestimentare unice. In aceeasi masura puteti concepe cadouri inedite personalizate care sa ii surprinda placut pe cei dragi.


Pentru a obtine imprimeul favorit este necesar ca pe hartia de transfer termic A4 sa fie printat "in oglinda" modelul dorit, imaginea fiind transferata apoi pe articolul textil. Transferul imaginii se face dupa ce aceasta va fi pe deplin uscata, prin utilizarea unei prese termice la o temperatura aproximativa de 160 grade Celsius pentru ~ 40 de secunde.


Pentru a pastra intr-o forma foarte buna imprimeul, articolele personalizate cu ajutorul hartiei de transfer termic se spala la o temperatura maxima de 40 de grade Celsius.


Acest produs Kodak iti transforma momentele speciale in amintiri de senzatie prin PrintProjects, un soft gratuit pus la dispozitie de Kodak, pe care il gasiti AICI. Cu ajutorul lui va puteti concepe intr-un mod foarte usor si distractiv designul preferat.


Extrem de creativ, softul va lasa sansa de a va alege si individualiza imprimeul dintr-o varietate de peste 1.400 modele grafice si in acelasi timp are optiunea de a va distribui propriile creatii in retelele sociale.Caracteristici:


- format A4, 210x297mm;


- imprimare inkjet;


- uscare rapida;


- temperatura de transfer ~160 grade Celsius;


- timpul de transfer ~40 secunde;


- imprimeul are o textura fina si este rezistent la decolorare;


- topul include 5 coli;


- dedicata articolelor textile albe sau in nuante deschise.

Detalii

SKU
ALB_KODTAB
Brand