Kilometraj wireless pentru bicicleta, 19 functii, display led, oprire / pornire automata

46,86 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU ALB_JY-M33-GW

Descriere

Kilometraj wireless pentru bicicleta, 19 functii, display LED, oprire / pornire automataKilometrajul wireless are un ecran cu display LED care va afisa toate informatiile de care aveti nevoie pe toata durata calatoriei cu bicicleta. Acesta are 19 functii iar datele de pe ecranul LED sunt foarte usor de citit.


Acest kilometraj se monteaza direct pe ghidonul bicicletei cu ajutorul suportului inclus in pachet. Acesta se poate monta atat pe partea dreapta a ghidonului cat si pe partea stanga. Senzorul de kilometraj se monteaza direct pe una din spitele bicicletei pentru a va afisa kilometrajul exact si pentru a va putea face o medie a vitezei si viteza maxima.


Ecranul kilometrajului si carcasa din care este fabricat sunt rezistente la apa, astfel aveti posibilitatea de a-l utiliza in timpul conditiilor meteo nefavorabile.Specificatii:


- kilometraj wireless;


- 19 functii;


- ecran cu afisare LED;


- afisare kilometraj in km/h sau mp/h;


- conexiune fara fir;


- meniu in limba engleza;


- rezistent la picuri de apa (a nu se scufunda in apa);


- roti compatibile de la 16 la 29 inch;


- oprire / pornire automata;


- suport de montare pe ghidon inclus;


- senzor viteza;


- greutate 32 g;


- dimensiuni 7x4x2 cm;


- culoare negru.Functii kilometraj:


- SPD - viteza curenta, CLK - ceas 24 ore, mod scanare, STW - cronometru, DST - distanta parcursa, TOT DST - distanta totala parcursa, TM - timp calatorie, CAL - calorii arse, TOT CAL - consum total de calorii, FAT - masuratoare ardere grasime, TEP - temperatura, temperatura maxima, temperatura minima, CO2 - reducere de CO2, AV SPD - viteza medie, MX SPD - viteza maxima, oprire automata, lumina de fundal, memento revizie.

Detalii

SKU
ALB_JY-M33-GW
Brand