Lampa bactericida uvc 200w telescopica, senzor de miscare, oprire automata, timer, telecomanda control

1.071,00 RON
Cost de livrare 20 de lei
Cod produs - SKU ALB_UVC9-200W

Descriere

Lampa bactericida UVC 200W telescopica, senzor de miscare, oprire automata, timer, telecomanda control


Dezinfectie cu lumina UVC 200W, sterilizare si dezinfectare eficienta 99.9%Sterilizarea si dezinfectarea incaperilor nu va fi o problema cu aceasta lampa bactericida care utilizeaza tehnologia cu lumina UVC. Aceasta va asigura o dezinfectie deplina datorita puternicului impact germicid si virucid.


Este echipata cu tub cu puterea de 200W care emite radiatii UVC cu o lungime scurta de unda, 253nm, actionand astfel la nivelul structurilor ADN si ARN ale microorganismelor, stopand inmultirea acestora prin inactivarea virusurilor si uciderea bacteriilor.Senzor radar pentru detectarea miscarii, oprire automata, design compact


Cu aceasta lampa va puteti bucura de o utilizare sigura datorita senzorului de miscare incorporat care va opri sterilizarea atunci cand in raza de actiune a acestuia va detecta miscare, senzorul radar prevenind expunerea accidentala.


Dupa ce ati setat timpul de sterilizare si ati pornit lampa, daca aceasta va detecta miscare pe o distanta de maxim 5 metri, sterilizarea va fi oprita automat prin inchiderea bratului telescopic. Procesul de sterilizare se va relua dupa un intervat de 30 de secunde din momentul in care nu mai este detectata miscarea.


Datorita designului compact nu va necesita mult spatiu pentru depozitare, fiind potrivita pentru orice tip de incapare.Actiune virucida si germicida, suprafata mare de acoperire de 200 mp, roti cu opritor


Puterea mare a lampii va asigura sterilizarea incaperilor de pana la 200 mp fiind astfel ideala pentru depozite, hale, sali de conferinta, etc.


Este usor de transportat dintr-o incapere in alta datorita rotilor de care dispune. Rotile sunt echipate cu opritor care va asigura o pozitie stabila a lampii in timpul utilizarii, fara a-i permite acesteia sa se deplaseze.Control de la distanta, temporizator


Pentru a controla lampa nu este necesar sa va apropiati de aceasta datorita telecomenzii incluse care va permite sa setati timpul de sterilizare si sa opriti/porniti lampa de la distanta.


Temporizatorul dispune de 3 intervale de timp care pot fi setate in functie de suprafata pe care doriti sa o dezinfectati. Astfel, puteti opta intre 15 minute, 30 minute, 60 minute.Atentie! Evitati contactul vizual direct cu lumina lampii si nu va expuneti pielea la razele acesteia!Pentru a porni lampa este necesar ca mai intai sa pozitionati temporizatorul pe perioada de timp dorita. Abia apoi actionati din telecomanda butonul On/Off care va porni lampa instant.
Specificatii:


- putere 200W cu lungime de unda 254 nm;


- suprafata sterilizare 200 mp;


- tip montare - portabila;


- suport mobil cu 4 prevazute cu opritor;


- alimentare 220V;


- tip sterilizare 15 / 30 / 60 min;


- tub Quartz UVC;


- tub cu 4 pini;


- functie telescopica automata coordonata de senzor de miscare;


- raza senzor miscare 3-5 m;


- temporizator si control cu telecomanda;


- dimensiuni 25x25x106/130cm;


- dimensiuni pliata 25x25x69/81cm;


- culoare negru.