Lampa bactericida uvc 30w germicidala, tub philips, suprafata sterilizata 30 mp

148,75 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU ALB_SETH30WLAMP

Descriere

Lampa bactericida UV-C 30W germicidala, tub Philips, suprafata sterilizata 30 mp


Lampa bactericida UV-C are o putere de 30W si este solutia perfecta pentru dezinfectarea completa a suprafetelor de pana la 30 mp.
Tubul UV-C Philips cu lungime de unda 253.7 nm sterilizeaza si distruge in proportie de 99% agentii patogeni bacterieni, inclusiv stafilococ, salmonella, virusi, acarieni, mucegaiuri etc.
Razele UV-C afecteaza materialul biologic, fara a produce reactii chimice, doar prin intermediul energiei, de putere mare, livrate celulelor.


Aceasta poate fi utilizata in spitale, clinici, depozite, cladiri de birouri, scoli sau alte spatii cu flux de oameni. Lampa de monteaza prin fixare pe perete si functioneaza prin alimentare la reteaua electrica.Atentie! A se evita contactul vizual direct! A nu se utiliza in prezenta personalului uman!
Caracteristici:- lampa UV-C bactericida;- prevazuta cu tub UV-C T8 Philips;- putere lampa 30W;- suprafata recomandata pentru dezinfectie este de 30 mp;- durata de viata a tubului este de aproximativ 9000 ore;- timp de sterilizare aproximativ 30 minute;- potrivita pentru a dezinfecta si steriliza incaperile;- undele scurte UV-C vor distruge bacteriile si inactiva virusurile;- potrivit pentru spitale, sali de asteptare, clinici, depozite, scoli, birouri, etc;- montare prin fixare pe perete;- functioneaza prin alimentare la reteaua electrica;- tensiune de alimentare 220V;- cablul de alimentare inclus in pachet;- prevazuta cu un intrerupator clasic "ON/OFF", dispus pe cablul de alimentare;- lungime cablu de alimentare 195 cm;- diametru tub UV-C 2.8 cm;- lungime tub UV-C fara pini 90.88 cm;- lungime suport 100 cm;- culoare tub transparent.Detalii

SKU
ALB_SETH30WLAMP
Brand