Lampa bactericida uvc 8w, tub germicid osram, suprafata actiune 8 mp, dezinfectare si sterilizare, fixare perete

75,86 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU ALB_SET8WT5

Descriere

Lampa bactericida UVC 8W, tub germicid Osram, suprafata actiune 8 mp, dezinfectare si sterilizare, fixare perete


Sterilizare si dezinfectare, tub UVC Osram 8W cu efect germicid si virucid


Cu aceasta lampa germicida puteti steriliza si dezinfecta incaperea asigurand un mediu curat si steril. Lampa este prevazuta cu tub UVC Osram cu o putere de 8W si cu o durata de viata de pana la 10000h. Este potrivita atat pentru cabinete, clinici, saloane cat si sali de clasa sau birou deoarece in procesul de dezinfectie aceasta nu emite ozon.


Distruge microorganismele cu o eficienta de 99.9%


Prin utilizarea undelor scurte UVC 253.7 nm nucleele ADN si ARN ale microorganismelor vor fi inactivate si eliminate prevenind astfel inmultirea acestora. Lampile bactericide au o eficienta de 99.9% in dezinfectarea si sterilizare incaperilor si suprafetelor.


Suprafata sterilizata 8mp, corp aluminiu fixare pe perete


Lampa se fixeaza foarte usor pe perete utilizand accesoriile pentru montare incluse in pachet. Aceasta are capacitatea de a steriliza si dezinfecta incaperile de pana la 8 mp. Suportul din aluminiu este tratat cu o vopsea speciala rezistenta la lumina UV fara a fi afectata astfel culoare sau compozitia acesteia.


Alimentare retea electrica, cablu de alimentare cu intrerupator


Lampa germicida functioneaza prin alimentare la reteaua electrica 220V si vine insotita de un cablu de alimentare cu lungimea de 138 cm. Cablul este prevazut cu un comutator standard ON/OFF pentru a porni sau opri lampa.


Atentie! In timpul utilizarii este interzisa prezenta personalului uman sau al animalelor in incapere! Evitati contactul vizual direct cu lumina lampii si nu va expuneti pielea la razele acesteia!


Caracteristici:


Putere8W
Suprafata sterilizare8 mp
MontarePerete
Alimentare220V
Timp sterilizare30 min
TubOsram
Soclu tubG13
Numar pini2 pini
Dimensiuni31x3.5x2.2 cm
CuloareAlb

Detalii

SKU
ALB_SET8WT5
Brand