Lampa uvc bactericida metalica, cu ozon, 36w, cu telecomanda si temporizator, sterilizare suprafata 40 mp si aer

199,33 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU ALB_ML36W

Descriere

Lampa UVC bactericida metalica, cu ozon, 36W, cu telecomanda si temporizator, sterilizare suprafata 40 mp si aer


Lampa UVC bactericida cu ozon distrug bacteriile, virusurile si purifica aerul in proportie de 99.9%. Poti dezinfecta si steriliza de la masina, casa, garderoba, baie, bucatarie, dormitor, birouri, sali de conferinte, receptii, sali de asteptare, saloane, etc. Difuzarea Ozonului in aer ofera avantajul de a ajunge in toata incaperea, ucigand bacteriile si indepartand mirosurile, iar razele UVC actioneaza la 360 grade, avand un efect puternic de sterilizare.


Razele UVC distrug structura moleculara a microorganismelor provocand ruperea lantului ADN, ceea ce duce la incapacitatea acestora de a se reproduce si de a supravietui. Se plaseaza in incapare in locul cu cea mai mare vizibilitate, se seteaza timpul de sterilizare, si se paraseste incaperea. Dupa sterilizare se aeriseste incaperea.Lampa are o putere de 36W si actioneaza pe o suprafata maxima de 40 metri patrati. Aceasta functioneaza prin alimentarea la reteaua electrica si poate fi controlata cu ajutorul telecomenzii incluse in pachet. Timpul de sterilizare poate fi setat in 3 intervale de timp si anume: 15 min / 30 min / 60 min.Atentie! A nu se utiliza in prezenta personalului uman, copiilor sau a animalelor de companie!


Caracteristici:- lampa UVC bactericida;- putere 36W;- tuv UVC soclu 2G11;- alimentare la reteaua electrica;- cablu de alimentare cu lungime de 1.3 m inclus ;- tensiune 110/220V, 50/60 Hz;- telecomanda de control;


- telecomanda functioneaza cu o baterie de tip 23A (neinclusa);


- distanta de actiune a telecomenzii este de 30 metri;- suprafata acoperita de sterilizare 40 mp;- temporizator 15 min / 30 min / 60 min;- pentru incaperile cu suprafata ≤ 10 mp timpul de sterilizare este de 15 min;- pentru incaperile cu suprafata ≤ 20 mp timpul de sterilizare este de 30 min;- pentru incaperile cu suprafata ≤ 36 mp timpul de sterilizare este de 60 min;- buton ON/OFF;- sterilizare cu tub quartz de inalta calitate;- tubul are o durata de functionare de peste 8000 ore;- in timpul sterilizarii este interzisa prezenta personalului uman si a animalelor de companie in incapere;


- potrivita pentru spitale, clinici, cabinete, scoli, etc;


- rata de sterilizare 99%;


- usor de folosit;- lampa este portabila;- maner dispus frontal care faciliteaza transportul;- inaltime 48 cm;- diametru baza 19 cm;- culoare negru.

Detalii

SKU
ALB_ML36W
Brand