Masina cu telecomanda, 5 roti, pentru acrobatii, efect lumini, raza actiune 10 m

191,89ย RON
Cost de livrare 20 de lei
Cod produs - SKU ALB_IS00009535

Descriere

Masina cu telecomanda, 5 roti, pentru acrobatii, efect lumini, raza actiune 10m


Masina cu telecomanda, 2 pozitii


Copiii vor fi fascinati de aceasta masina de jucarie cu telecomanda. Masina are capacitatea de a se transforma spre entuziasmul oricarui copil, fiind o jucarie de care copiii nu se vor plictisi niciodata. Masina este echipata cu 5 roti care fac ca fiecare obstacol sa fie trecut cu brio. Poate circula pe 2/3/4 roti sau in pozitie inversata, jocul fiind unul diversificat.


Poate fi controlata prin intermediul telecomenzii, raza de actiune fiind de aproximativ 10 metri.Efect de lumini, distractie si adrenalina


Masina este echipata cu lumini care vor face ca acrobatiile sa fie mult mai spectaculoase atunci cand lumina este pornita. Distractia si adrenalina vor fi la cote maxime cu aceasta masina acrobat. Niciun obstacol nu va sta in calea masinii iar structura solida face ca aceasta sa fie rezistenta la ciocnire, supravietuind chiar si celor mai spectaculoare acrobatii.Mod utilizare telecomanda


Buton lateral stanga: miscand butonul inainte, masina va merge inainte si vireaza stanga; miscand butonul inapoi, masina va merge inapoi si vireaza stanga.


Buton lateral dreapta: miscand butonul inainte, masina va merge inainte si vireaza dreapta; miscand butonul inapoi, masina va merge inapoi si vireaza dreapta.


Buton mediu superior: modifica pozitia masinii in sus.


Buton mediu inferior: schimba pozitia masinii in jos.


Tinand apasate ambele butoane laterale inainte, masina va merge inainte. Tinand apasate ambele butoane laterale inapoi, masina va merge inapoi.Specificatii:


- varsta +3 ani;


- raza actiune telecomanda aproximativ 10m;


- frecventa 27MHz;


- alimentare telecomanda 2 baterii AA (neincluse);


- alimentare masina 5 baterii AA (neincluse);


- dimensiuni masina 30x15x9.5 cm (Lxlxh);


- dimensiuni telecomanda 12x5.5x30 cm (Lxlxh);


- greutate pachet 1.049kg;


- culoare negru-verde.Pachetul include:


- masina;


- telecomanda.

Detalii

SKU
ALB_IS00009535
Brand