Mini bicicleta 2 in 1 pentru antrenament, fitness, recuperare, computer lcd, pliabila

124,95ย RON
Cost de livrare 20 de lei
Cod produs - SKU ALB_517695

Descriere

Mini bicicleta 2 in 1 pentru antrenament, fitness, recuperare, computer LCD, pliabilaMini bicicleta multifunctionala: fitness si recuperare la domiciliu


Aceasta mini bicicleta va permite sa o utilizati si sa va bucurati de rezultatele acesteia acasa sau la birou, avand multiple beneficii asupra sanatatii. Este un aparat care va permite sa va antrenati si tonifiati membrele inferioare si superioare, reda mobilitatea incheieturilor, fiind de mare ajutor in procesul de recuperare dupa anumite traumatisme articulare si musculare.


Este un aparat compact si pliabil, foarte usor de folosit chiar si la birou, permitandu-va sa pedalati in timp ce lucrati. Pentru a tonifia membrele inferioare mini bicicleta se poate utiliza in timp ce stati asezat pe scaun sau fotoliu, iar pentru brate, umeri si partea superioara a spatelui se poate folosi foarte usor pozitionand aparatul pe masa.Simplu de a urmari activitatea fizica: computer LCD, 5 functii


Bicicleta este echipata cu un computer cu afisaj LCD care va permite sa va urmariti activitatea fizica, avand la dispozitie informatiile necesare pentru a monitoriza antrenamentul. Cele 5 functii va ofera informatii privind distanta totala parcursa, timpul total de antrenament, timpul total de miscare in toate sesiunile, timpul total de miscare in timpul antrenamentului si numarul de calorii arse.


Mini bicicleta este pliabila, iar datorita dimensiunilor si a greutatii reduse este usor de transportat oriunde pentru a va bucura de beneficiile acesteia chiar si la job sau in vacanta.Specificatii:


- mini bicicleta;


- pentru fitness, antrenamente, recuperare medicala;


- tonifierea si antrenamentul membrelor superioare si inferioare;


- actiune bidirectionala;


- pliabila;


- rezistenta magnetica;


- reglare manuala a rezistentei;


- dispune de un computer LCD cu 5 functii;


- informatii privind activitatea;


- pedale cu suprafata anti-derapanta;


- alimentare 1 x LR44 (inclus);


- greutate maxima suportata 100 kg;


- dimensiuni 32.5 x 40 x 16 cm;


- greutate 2.4 kg;


- culoare negru-argintiu.

Detalii

SKU
ALB_517695
Brand