Mos craciun decorativ, inaltime 90 cm, sac cadouri, ursulet, figurina autentica

249,90 RON
Cost de livrare 20 de lei
Cod produs - SKU ALB_FY193601X

Descriere

Mos Craciun decorativ, inaltime 90 cm, sac cadouri, ursulet, figurina autentica


Figurina Mos Craciun decorativa, inaltime 90 cm


Sarbatorile de Craciun sunt ocazia potrivita de a realiza un decor de poveste care sa umple casa de magie si culoare. Aceasta figurina tip Mos Craciun va fi piesa de rezistenta a decorului. Decorul de Craciun va fi complet cu acesta figurina care poate fi asezata langa brad, semineu sau pe orice suprafata plana.


Inaltimea figurinei este de 90 cm fiind astfel usor de remarcat. Este conceputa pentru spatii interioare si poate fi utilizata atat acasa cat si in restaurante, hoteluri sau pensiuni intampinand clientii. Decorul de Craciun va fi plin de culoare si originalitate iar fotografiile realizate alaturi de familie vor fi pe masura.Aspect autentic, haine atent realizate


Designul autentic al figurinei face ca aceasta sa fie usor de integrat in orice decor, imbracamintea fiind realizata atent pana la cele mai mici detalii. Haina este prevazuta cu un model cusut elegant si cu blana sintetica. Mosul este accesorizat cu un ursulet de plus alb iar in spate tine un sac plin cu cadouri.Caracteristici:
- figurina Mos Craciun;- decoratiune pentru sarbatorile de Craciun;- inaltimea figurinei este de 90 cm;- este accesorizat cu un ursulet alb;- figurina tine in spate un sac plin cu cadouri;- are un aspect autentic, hand made;- este potrivit atat pentru acasa cat pentru restaurante, pensiuni, hoteluri, birou, etc;- in varful caciulii se regaseste un clopotel;- haina este atent realizata, din material textil, cu model si blana sintetica;- figurina este prevazuta cu cizmulite negre;- pantalonii sunt de culoare gri;- puteti realiza un decor de poveste;- este destinat utilizarii in spatii interioare;- poate fi pozitionat pe orice suprafata plana.


Detalii

SKU
ALB_FY193601X
Brand