Parasolar auto retractabil 150 x 70cm - CarGuard

44,48 RON 65,30 RON
Cost de livrare 20 de lei
Cod produs - SKU GLO_PAR001

Descriere

Protejeaza-ti bordul si volanul masinii de razele UV si de caldura verii.

Recomandat mai ales familiilor cu copii mici sau animale de companie, deoarece acestia nu trebuie adusi într-o masina foarte încalzita.

Scapa de caldura excesiva în zilele lungi de vara. Acest parasolar împiedica încalzirea excesiva a interiorului masinii tale. Nu va mai trebui sa folosesti sistemul de climatizare la trepte ridicate de racire pentru a putea porni la drum.

În plus, bordul si volanul nu vor mai fi încalzite pâna la cote inconfortabile.

Parasolarul poate fi montat cu usurinta pe interiorul parbrizului sau pe luneta cu ajutorul ventuzelor.

Datorita designului sau compact si subtire, nu creeaza un spatiu mort suplimentar pe parbriz, nefiind necesara îndepartarea lui dupa fiecare utilizare. În plus, ventuzele puternice permit mentinerea parasolarului pe parbriz si în timpul calatoriei. Nu va mai fi necesar sa îl depozitati separat în portbagaj ca în cazul unui parasolar conventional.

Dimensiunea parasolarului poate fi ajustata între 5 si 10 cm în cazul în care înaltimea parbrizului este mai mica decât marimea sa originala!

Pasrasolar retractabil:

  • Foarte usor de instalat.
  • Cu ventuze puternice.
  • Rezistent la razele ultraviolete.
  • Cu suprafata reflectorizanta.

Atentie! La instalare asigurati-va ca dispozitivul sa nu afecteze negativ vizibilitatea! A se utiliza numai în cazul în care exista posibilitatea amplasarii fara reducerea câmpului vizual!

Dimensiuni: 150 x 70cm

Nr. ventuze: 4

Detalii

SKU
GLO_PAR001
Brand