Perna din sare naturala himalaya dimensiune 12 - 14 cm

12,50 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU ALB_SP-01

Descriere

Perna din sare naturala HimalayaPerna din sare naturala Himalaya este un produs terapeutic care contine granule de cristale de sare, fiind un inlocuitor excelent pentru perna in forma clasica.


Aceasta perna din sare va asigura un somn odihnitor avand efecte terapeutice pentru afectiuni de natura respiratorie si alergica.


Perna de sare se poate folosi sub atat la temperatura camerei cat si incalzita. Prin asezarea pernei cu cristale de sare prealabil incalzita în zonele senzibile si cu dureri, precum spatele, gatul, articulatiile si urechile, dar si rinichii, ficatul si zona vezicii biliare, devine un adjuvant puternic in ameliorarea simptomelor.


Folosita la temperatura ambientala, perna trateaza afectiunile provocate de intinderi, entorse, dislocari, julituri usoare sau contuzii.


Utilizare:
Pentru a incalzi perna de sare aceasta se aseaza in cuptorul incalzit la 55-60 grade C, timp de 10-12 minute, apoi se aplica pe partea afectata acorpului lasand-o acolo minim 15-20 de minute. Se va folosi un recipient rezistent la caldura pentru a nu compromite husa acesteia!


Atentie!
Perna prea calda poate provoca arsuri! Intotdeauna verificati temperatura inainte de a aplica pe o suprafata a pielii! Perna de sare poate fi incalzita sau reincalzita de nenumerate ori, aveti grija ca husa sa nu fie afectata.Perna de sare naturala Himalaya este disponibila in doua modele:


- 12 - 14 cm aproximativ (forma rotunda): 500 grame;


- 20 x 30 cm (forma dreptunghiulara): 1,5 kg;


Modelul il puteti alege cu ajutorul selectorului de mai sus.

Detalii

SKU
ALB_SP-01