Puzzle alfabet din lemn, 26 piese colorate cu tablita

19,64 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU ALB_IS00007471

Descriere

Puzzle Alfabet din lemn, 26 piese colorate cu tablitaInvata alfabetul prin joc


Acest joc din lemn tip puzzle ii introduce pe cei mici in lumea fascinanta a literelor, facand primii pasi spre invatarea alfabetului, scriere si citire intr-un mod placut, distractiv si deloc plictisitor. Pentru a mentine interesul si atentia copiilor pentru cat mai mult timp este nevoie ca jucariile sa fie colorate, versatile si atent lucrate, conditii pe care acest puzzle le indeplineste in totalitate.


Jocul este de mare ajutor atunci cand copilul invata alfabetul, ii permite acestuia sa exerseze, formuland diverse cuvinte sau scriind numele lui si a prietenilor.26 litere colorate din lemn atent finisat


Piesele sunt realizate in intregime din lemn atent finisat pentru a preveni eventualele accidentari, un avantaj fiind faptul ca acestea sunt mai rezistente in timp decat jucariile din plastic. Fiecare litera este colorata diferit si are un loc special pe tabla unde sa fie asezata. Este o modalitate excelenta prin care copiii isi dezvolta abilitatile manuale, dexteritatea, coordonarea ochi-mana si gandirea logica. De asemenea, piesele colorate sunt de ajutor pentru invatarea culorilor.Specificatii:


- varsta: 3+;


- 26 piese;


- certificate: CE, EN 71;


- material lemn;


- dimensiuni: lungime 0,5 cm x latime 30 cm x inaltime 23 cm;


- greutate 430 g;


- culoare multicolor.


Detalii

SKU
ALB_IS00007471
Brand