Robinet electric 3.3 kw, 5 l/min, reglare touch led, inox, protectie supraincalzire, jnod

473,03ย RON
Cost de livrare 20 de lei
Cod produs - SKU ALB_TA33H

Descriere

Robinet electric 3.3 kW, 5 l/min, reglare touch LED, inox, protectie supraincalzire, JNODApa calda instant, flux maxim 5l/min, 3300W


Robinetul va ofera posibilitatea sa va bucurati de apa calda instant chiar si atunci cand locuinta nu este prevazuta cu instalatie pentru apa calda precum cabane, case de vacanta, etc. Acest robinet va incalzi apa foarte repede iar fluxul maxim de apa incalzita pe minut este de 5 litri. Robinetul se conecteaza la reteaua electrica(220-240v) si are o putere de 3300W.


Temperatura reglabila touch screen max 50 grade, display LED


Temperatura apei poate fi reglata in functie de preferinte cu ajutorul butoanelor touch screen dispuse in partea superioara a acestuia. De asemenea, acesta dispune de ecran cu afisaj LED anti-amprenta pe care este afisata temperatura apei. Temperatura apei poate fi setata intre 30 - 50 de grade Celsius.


Design robust rezistent, realizat din inox


Robinetul este realizat din otel inoxidabil fiind foarte rezistent in timp la multiplele utilizari. Acesta este de inalta calitate si este destinat utilizarii pentru chiuvetele mari. Acesta se instaleaza cu usurinta si este usor de utilizat.


Rotire 180 grade, protectie la supraincalzire


Robinetul se roteste la 180 de grade fiind usor de pozitionat in cea mai comoda directie pentru dvs. De asemenea are setatata o functie de protectie la supraincalzire oprindu-se automat, evitand astfel defectarea sau explozia acestuia. Tehnologia de incalzire patentata sporeste durata de viata a robinetului bucurandu-va de acesta pentru mult timp.Specificatii:


- voltaj 220-240V;


- frecventa 50/60 Hz;


- putere 3300W;


- interval temperatura 30-50 grade Celsius;


- protectie supraincalzire 53 grade Celsius;


- presiunea nominala 0MPa;


- presiunea apei 0.02-0.6 MPa;


- debit apa calda 1 - 5 litru/min;


- conector G1/2";


- dimensiune 275x220x70 mm.

Detalii

SKU
ALB_TA33H
Brand