Robinet electric 3300w, 5l/min, reglare temperatura, touch screen, inox si cupru, protectie supraincalzire

483,44 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU ALB_TE33H
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.

Descriere

Robinet electric 3300W, 5l/min, reglare temperatura, touch screen, inox si cupru, protectie supraincalzire


Apa calda instant, 5l/min, 3300W


Acest robinet electric reprezinta cea mai eficienta metoda de a incalzi apa instant in locuintele in care nu este furnizata apa calda. Robinetul ofera un flux de apa calda de 5l pe minut avand o putere de 3300W. Acesta este potrivit atat pentru apa calda cat si pentru apa rece.


Corp din inox durabil, cu protectie


Realizat din material inox, va asigura o rezistenta ridicata la multiplele utilizari in timp. Acesta dispune sistem de protectie incorporat si este prevazut cu un design simplist care se va incadra usor in orice decor.


Mecanism din cupru


Mecanismul din cupru este foarte rezistent la temperaturile inalte asigurand o buna functionare a robinetului timp indelungat bucurandu-va de un produs cu durabilitate ridicata in timp.


Touch screen cu reglare temperatura, LED, memorie


In partea superioara a robinetului se regasesc butoane tactile care va permit sa reglati temperatura in functie de necesitate. Atingand butonul "+" temperatura poate fi crescuta iar atingand butonul "-" temperatura poate fi scazuta fiind foarte usor sa reglati temperatura in functie de necesitate. Temperatura va fi afisata pe ecranul cu afisaj LED. Robinetul este prevazut cu protectie la supraincalzire oprindu-se automat atunci cand temperatura este mai mare de 50 grade Celsius. Este prevazut cu functie de memorare care mentine temperatura setata inainte de oprirea robinetului.


Caracteristici robinet


Tensiune

220-240VFrecventa50/60HzPutere3.3kWDecupaj termic95°CFlux de apa pe minut1l/min minim


5l/min maximFlux minim pentru activare apa calda1L/minProtectieIP25ConectoriG1/2''Presiunea apei0.02-0.6MPaDimensiuni produs275x220x65mm
Detalii

SKU
ALB_TE33H
Brand