Rola foto canvas adeziv 255g, reaplicabil pe orice suprafata, lungime 30 m latime rola 24 inch

673,84 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU ALB_IRS610X30X2

Descriere

Rola foto Canvas adeziv 255g, reaplicabil pe orice suprafata, lungime 30 mRola foto Canvas Reaplicabil are o textura asemanatoare panzei de tablou, asadar veti obtine imagini de calitate foarte buna, cu o precizie a conturilor si redarea fidela a detaliilor.


Suprafata panzei Canvas este tratata special pentru a reda printuri exceptionale, canvasul fiind recomandat pentru reproducerea tablourilor sau a fotografiilor de rezolutii mari.


Rola foto Canvas are o parte adeziva si permite reaplicarea multipla pe orice tip de suprafata, dovedindu-se foarte utila si versatila.


Acest tip de canvas se remarca prin proprietatea adeziva ce permite repozitionarea multipla a acestuia pe orice tip de suprafata pastrandu-si nealterate proprietatile adezive. Acesta se lipeste si dezlipeste facil, fara efort si fara a lasa reziduuri pe suprafata de contact.


Rola foto canvas reaplicabil este o solutie eficienta si mult mai avantajoasa pentru hartia magnetica conferindu-va o multitudine de posibilitati de aplicare pe orice tip de suprafata, fotografiile preferate fiind usor de plasat acum oriunde, independent de suprafata de suport.


Aceasta rola foto este compatibila cu orice model de plotter care functioneaza cu role cu latimea de 24 inch, respectiv 36 inch si va ofera sansa de a transpune in practica cele mai indraznete idei de decor, la dimensiuni mari.Caracteristici:


- rola foto canvas adeziv, reaplicabil, pentru plottere inkjet;


- greutate 255g;


- textura canvas, tip panza;


- lungime rola 30 m.Rola foto Canvas reaplicabil este disponibila cu doua dimensiuni diferite:


- latime 24 inch, lungime 30 m;


- latime 36 inch, lungime 30 m.


Produsul dorit se alege cu ajutorul selectorului de mai sus.

Detalii

SKU
ALB_IRS610X30X2
Brand