Set 100 betisoare bratari luminoase glow sticks colorate culoare rosu

36,95 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU ALB_53198R
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.

Descriere

Betisoare bratari luminoase Glow Sticks colorateBetisoarele/bratarile luminoase Glow Sticks colorate lumineaza pana la 8 - 12 ore.


Setul de betisoare luminoase glow sticks includ culorile:


- verde


- galben


- albastru


- rosu


- portocaliu


- albe


- roz


- violet


Betisoarele luminoase Glow Sticks colorate nu au baterii, becuri, flacari, scantei, caldura sau fum - doar LUMINA. Sunt sigure si nu au nevoie de sursa externa de energie.


Aceste betisoare/bratari luminoase Glow Sticks colorate au la baza acelasi principiu ca si reactia chimica ce are loc la licurici, amestecand in siguranta componente chimice pentru a creea lumina durabila intr-un tub transparent.


Nu este nici o problema daca aceste bratari luminoase Glow Sticks colorate sunt scapate in apa sau pe jos. Bratarile luminoase Glow Sticks colorate nu se vor intrerupe din iluminat.


Betisoarele luminoase Glow Sticks colorate au un conector cu ajutorul caruia se construiesc bratari luminoase de diferite culori.


Bratarile se activeaza indoind batul luminescent pana se aude un zgomot caracteristic (poc!).


Setul contine 100 bucati de betisoare/bratari luminoase Glow Sticks colorate, fiecare cu dimensiunea de 20 cm lungime si 5 mm grosime.


Cu ajutorul selectorului de mai sus puteti alege betisoarele/bratarile luminoase Glow Sticks colorate disponibile in set de 100 de bucati, atat mixte cat si intr-o singura culoare.

Detalii

SKU
ALB_53198R