Set magnetic de constructie cu 30 piese, multicolor, varsta 3+, procart

107,10 RON
Cost de livrare 20 de lei
Cod produs - SKU ALB_506623

Descriere

Set magnetic de constructie cu 30 piese, multicolor, varsta 3+, ProCartJoc interactiv - piese magnetice pentru constructii inteligente


Setul este format din 30 piese magnetice multicolore cu un design inovator si materiale de inalta calitate care va stimula creativitatea copiilor.


Jocul contine 12 piese triunghiulare si 18 piese patrate cu ajutorul carora copiii pot construi forme noi in fiecare zi.


Fiecare piesa are marginile magnetice, lucru care permite imbinarea acestora si formarea diverselor constructii. Setul este confectionat dintr-un plastic rezistent, ceea ce permite utilizarea frecventa atat in interior cat si in exterior.


Jocurile de acest gen pun accentul pe dezvoltarea gandirii tridimensionale, incurajand copiii sa adopte diverse perspective pentru constructiile magnetice. Piesele magnetice ofera copiilor posibilitatea sa vizualizeze si sa creeze mai multe constructii in perspectiva tridimensionala.


Jocul cu piese magnetice are numeroase beneficii asupra dezvoltarii cognitive, fiind o alternativa pentru orice copil de a petrece timpul liber. Setul este unul compact, piesele sunt usor de transportat pentru a fi luate in vacante astfel incat cei mici sa nu se plictiseasca.Specificatii:


- set constructie magnetic;


- varsta recomandata 3 ani+;


- joc educational;


- set 30 piese;


- 12 piese forma triunghiulara;


- 18 piese forma patrata;


- margini magnetice;


- imbinarea pieselor intre ele;


- rezistente;


- dimensiune piesa patrata 7 x 7 cm;


- dimensiune piesa tringhiulara 7 x 7 x 7 cm;


- culoare multicolor;


- material plastic.

Detalii

SKU
ALB_506623
Brand