Sperietoare corb pentru alungarea porumbeilor, pasarilor, carlig agatare, 61x38.5 cm, negru

39,27 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU ALB_IS00006555
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.

Descriere

Sperietoare Corb pentru alungarea porumbeilor, pasarilor, carlig agatare, 61x38.5 cm, negruSperie pasarile si le indeparteaza de pomii fructiferi, vita de vie si plantele din gradina


Terasele, balcoanele, precum si gradinile si livezile sunt nu numai mandria proprietarului, ci si un loc placut de odihna si de relaxare. Cu toate acestea sunt si locuri unde pot aparea pasari nedorite. Nu numai ca pot tulbura linistea, dar pot creea si daune. Pentru a scapa de pasarile nedorite, puteti folosi o sperietoare care imita in mod realistic o pasare de prada si astfel veti reusi sa indepartati daunatorii.


Aveti multe pasari sau rozatoare pe proprietatea dumneavoasta si nu stiti cum sa va protejati gradina de ele? Sperietoarea de pasari tip corb este solutia perfecta de a le indeparta.


Sperietoarea tip corb de marime naturala anti-pasari seamana cu un corb real si astfel efectul este garantat asupra pasarilor pe care doriti sa le indepartati.Confectionata din ABS, rezistent la intemperii


Prezenta corbului sperie porumbeii, randunicile si alte pasari mici, tocmai de aceea eset recomandat sa-l plasati pe balcon sau pe terasa, pentru a-i tine la distanta. Se poate agata si in copacii din gradina, printre crengi sau la streasina caselor, hambarelor sau se poate aseza in diverse locuri din gradina, in loc vizibil.


Este fabricat din ABS rezistent la intemperii si la actiunea razelor ultraviolete ale soarelui iar dimensiunea sa e foarte apropiata de cea a corbului real.


Produsul trebuie agatat doar intr-un loc adecvat, nu are nevoie de o sursa de alimentare. Pasarile recunosc teritoriul altei pasari si vor incearca sa evite aceea zona.


Aveti 2 modalitati de folosire a acestei sperietori pentru pasari, fie o asezati in picioare, pentru ca are la baza un mic postament, fie o agatati cu ajutorul carligului din dotare.Caracteristici:


- sperietoare pentru pasari;


- figurina corb;


- design realist;


- rezistenta la intemperii;


- corbul poate fi asezat in picioare sau agatat in carlig;


- confectionat din ABS;


- protejeaza gradina de pasarile mici;


- figurina poate fi folosita si pentru a decora gradina;


- dimensiuni stand 12.5x6.5 cm;


- dimensiuni totale 61x38.5 cm;


- culoare negru.

Detalii

SKU
ALB_IS00006555
Brand