Sterilizator 6 led-uri uvc portabil pentru obiecte, temporizator, lampa tip bagheta, reincarcabil usb, 400mah, 15x3.8 cm

178,50ย RON
Cost de livrare 20 de lei
Cod produs - SKU ALB_UVC1901

Descriere

Sterilizator 6 LED-uri UVC portabil pentru obiecte, temporizator, lampa tip bagheta, reincarcabil USB, 400mAh, 15x3.8 cm


Sterilizator cu lumina UVC, distruge ADN-ul si ARN-ul microorganismelor


Sterilizatorul functioneaza cu lumina UVC cu lungime scurta de unda de 250~280 nm care este foarte cunoscuta pentru faptul ca distruge ADN-ul si ARN-ul microorganismelor prevenind astfel inmultirea acestora. Lampa este potrivita pentru a steriliza diverse obiecte sau suprafete avand forma unei mini baghete fiind usor de tinut in mana.


Sterilizare rapida a obiectelor, unghi 120 grade, timer


Lampa pentru sterilizare va ajuta sa mentineti jucariile copilului curate si dezinfectate acest aspect fiind unul foarte important pentru dezvoltarea sanatoasa a celor mici. Sterilizatorul este potrivit si pentru accesorii, obiecte mici sau diverse suprafete, sterilizarea efectuandu-se intr-un timp scurt. Functia de temporizator va permite sa setati 2 intervale de timp pentru sterilizare, 15 secunde si 10 minute.


Usor de utilizat si transportat, eficienta 99.9%


Datorita dimensiunilor mici, sterilizatorul este foarte usor de luat cu dumneavoastra oriunde. Fie ca sunteti la job fie ca sunteti acasa, sterilizatorul va poate insoti oriunde. Dispozitivul are o eficienta foarte ridicata de 99.9% si dispune de un design simplu si discret.


Acumulator 400mAh, incarcare USB


Sterilizatorul are incorporat un acumulator cu capacitatea de 400mAh, 3.7V, care poate fi incarcat utilizand cablul USB inclus in pachet. Cablul USB poate fi conectat la orice port USB care suporta incarcarea. Timpul necesar pentru o incarcare completa este de 90 minute.


Atentie! Evitati contactul vizual direct cu lumina lampii si nu va expuneti pielea la razele acesteia!


Caracteristici:


- lampa pentru sterilizare tip bagheta;


- unghi 60-120 grade;


- tensiune 5DC;


- flux radiatii 10mW;


- greutate 50 grame;


- dimensiuni 15x3.8x1.5 cm;


- material ABS;


- culoare alb.