Stop 9 led-uri pentru bicicleta, 3 moduri iluminare, alimentare baterii aaa

5,36 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU ALB_JY-500T-3A

Descriere

Stop 9 LED-uri pentru bicicleta, 3 moduri iluminare, alimentare baterii AAASursa de lumina LED, 3 moduri de iluminare


Stopul este echipat cu 9 LED-uri care vor lumina puternic in intuneric. LED-urile sunt o alternativa atat economica cat si foarte rezistenta avand o durata de viata ridicata in timp. Acestea lumineaza rosu intens facandu-va usor de vazut chiar si de la distanta.


Dispune de 3 moduri de iluminare si anume: lumina continua, lumina intermitenta si lumina oprita. Puteti selecta modul de iluminare in functie de preferintele si necesitatile dumneavoastra. Indiferent de vremea de afara, fie ca cerul este senin, fie ca ploua, acest stop pentru bicicleta va contibui semnificativ la siguranta si vizibilitatea dumneavoastra de catre participantii la trafic.Alimentare baterii AAA, clema pentru fixare


Este usor de montat datorita clemei de care dispune, iar ca un avantaj este faptul ca puteti ajusta diametrul clemei de prindere in functie de bicicleta dumneavoastra. Diametrul poate fi ajustat intre 25.4 mm si 31.8 mm, fiind astfel un accesoriu care se va potrivi pentru o gama variata de biciclete.


Se monteaza cu usurinta prin fixare pe tija care sustine scaunul bicicletei fara a necesita accesorii suplimentare sau o anumit pregatire pentru montare. Cele 9 LED-uri incorporate functioneaza prin alimentarea cu doua baterii AAA, neincluse in pachet. Carcasa stopului este realizata din ABS fiind astfel rezistent la conditiile meteo nefavorabile precum ploi, ninsoare, sau la diverse socuri.Specificatii:


- este echipat cu 9 LED-uri cu lumina rosu intens;


- dispune de 3 moduri de iluminare: lumina continua, intermitent si oprita;


- prevazut in partea din spate cu clema pentru o fixare rapida si usoara;


- diametrul clemei este reglabil intre 24.5 si 31.8 mm;


- functioneaza prin alimentare cu 2 baterii AAA (neincluse);


- este realizat din material ABS cu o rezistenta ridicata;


- culoare transparent-rosu-negru.


Detalii

SKU
ALB_JY-500T-3A