Suport ergonomic pentru birou cu 3 zone masaj, antiderapant, 71x61x7.5 cm

187,43 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU ALB_APS03

Descriere

Suport ergonomic pentru birou cu 3 zone masaj, antiderapant, 71x61x7.5 cmSuport anti oboseala - must have pentru birouAcest covor anti-oboseala este un must have pentru persoanele care lucreaza la birou sau cele care petrec mult timp in picioare. Este conceput pentru a reduce oboseala, presiunea si durerile de la nivelul picioarelor, facilitand circulatia sanguina si prevenind senzatia de picioare umflate.Bila de masaj situata in centrul covorului este de mare ajutor pentru a reduce presiunea si disconfortul resimtite in timpul orelor petrecute la birou. Acesta este un produs salvator pentru persoanele care sufera de afectiuni ale picioarelor generate de timpul indelungat petrecut la birou, fie asezat sau in picioare.

3 zone de masaj diferiteDe asemenea, suportul este benefic inclusiv pentru persoanele care petrec mult timp in picioare, avand grosimea si fermitatea potrivite pentru a reduce oboseala acumulata, deoarece ajuta la disiparea punctelor de presiune, reducand presiunea suportata de talpa si sistemul osos.


Astfel aveti la alegere 3 zone bine delimitate care au inserate elemente de masaj pentru a spori confortul si a va asigura relaxarea picioarelor si a intregului organism pe durata orelor petrecute static, la birou. Fie alegeti masajul cu rola centrala, sau cel destinat intregii talpi prin punctele de presiune dispuse sub aceasta forma, ori le folositi pe cele pozitionate pe marginea anterioara, veti obtine o stare de bine si o relaxare benefica pentru intregul organism.
Specificatii:- suport ergonomic anti-oboseala;- reduce oboseala si disconfortul picioarelor;- imbunatateste circulatia sanguina;- dispune de o bila de masaj;- prevazut cu zone si puncte de masaj, atat pentru talpa cat si pentru degete;- material PU elastic;- dimensiuni 71x61x7.5 cm;
- culoare negru.Detalii

SKU
ALB_APS03
Brand