Suport telefon pentru bicicleta, reglabil latime 59-98 mm, fixare ghidon, negru

26,78ย RON
Cost de livrare 20 de lei
Cod produs - SKU ALB_JY-530-1

Descriere

Suport telefon pentru bicicleta, reglabil latime 59-98 mm, fixare ghidon, negruCu ajutorul acestui suport pentru bicicleta nu mai trebuie sa va faceti griji unde va fixati telefonul pentru a avea acces usor la el. Calatoriile dumneavoastra vor deveni mai usoare si va puteti bucura de nvagiatie si alte functionalitati ale telefonului direct de pe ghidonul bicicletei. Acesta se monteaza in partea stanga sau dreapta a ghidoanelor bicicletelor si scuterelor, sau pe orice suprafata cu o forma asemanatoare.


Pentru protectia telefonului dumneavoastra acesta are o suprafata antia-aderenta de protectie pe care va fi sprijinat telefonul.


Apasati pe butonul din partea superioara, stanga pentru a detasa telefonul de suport. Pentru a fixa telefonul apasati pe butonul din partea stanga jos. Acest suport nu impiedica folosirea mufei jack pentru a va conecta castile in timp ce telefonul este fixat pe suport.Suportul este universal si se regleaza pentru orice tip de telefon cu lungimea intre 124 si 158 mm, iar latimea de 59-98 mm. Se instaleaza foarte usor fara a avea nevoie de scule pentru montaj.Specificatii:


- suport de telefon universal;


- montaj pe ghidon;


- destinat pentru biciclete, scutere, atv, cross, trotinete, etc;


- usor de montat, nu necesita scule;


- latime maxima suportata 59-98 mm;


- lungime maxima suportata 124-158 mm;


- materiale de calitate;


- suprafata antiaderenta;


- culoare negru.

Detalii

SKU
ALB_JY-530-1
Brand