Suport telefon pentru bicicleta sau motocicleta, universal, amortizare soc, reglare 360 grade

17,85ย RON
Cost de livrare 20 de lei
Cod produs - SKU ALB_IS00014207

Descriere

Suport telefon pentru bicicleta sau motocicleta, universal, amortizare soc, reglare 360 gradeModel universal pentru telefon - reglare la 360 grade, asamblare si utilizare usoara


Acest suport de telefon este un model universal, poate fi montat pe ghidonul bicicletei, pe motocicleta, scuter sau pe carucior pentru a avea intotdeauna telefonul la indemana.


Este un gadget indispensabil, extrem de practic atunci cand utilizati bicicleta/motocicleta deoarece se conecteaza la telefon si afiseaza informatiile necesare in timp ce aveti mainile libere pentru a controla ghidonul. De exemplu va permite sa folosi in conditii de siguranta navigatia.


Este foarte usor de asamblat si de utilizat datorita functiei de reglare la 360 grade, iar detasarea telefonului din suport poate fi realizata simplu si rapid atunci cand ajungeti la destinatie.Amortizare soc inclusiv pe teren accidentat


Telefonul este foarte bine stabilizat datorita suportului de prindere de tip โ€žpaianjenโ€, realizat dintr-un materiat flexibil care se adapteaza dimensiunilor telefonului dumneavoastra, fiind sigur de utilizat inclusiv pe teren accidentat.


Suportul absoarbe socurile si denivelarile de la nivelul drumului, mentinand telefonul intr-o pozitie fixa si confortabila pentru a-l utiliza la nevoie, excluzand riscurile de zgarieturi, lovituri, etc.Specificatii:


- suport universal de telefon;


- montare pe ghidon bicicleta/motocicleta/scuter/carucior;


- diametru maner: 1,5 - 2,2 cm;


- pentru un telefon cu latimea de 5,5 - 9,5 cm;


- reglare la 360 grade;


- amortizare soc;


- stabilizare datorita suportului de tip โ€žpaianjenโ€;


- usor de asamblat;


- greutate 0,075 kg;


- greutate in pachet 0,084 kg;


- culoare negru.

Detalii

SKU
ALB_IS00014207
Brand