Tablita magnetica din lemn 25x20 cm, 2 fete, alfabet, cifre, socotitoare, ceas, creta/marker

60,99ย RON
Cost de livrare 20 de lei
Cod produs - SKU ALB_W12B168

Descriere

Tablita magnetica din lemn 25x20 cm, 2 fete, alfabet, cifre, socotitoare, ceas, creta/markerTabla magnetica dubla, educativa, multifunctionalaTabla imbina jocul si educatia, fiind special creata pentru a usura procesul de invatare a copiilor, o alternativa mult mai interesanta si distractiva de a invata intr-un mod eficient. Aceasta este formata din 2 fete pentru scris si desenat: suprafata alba este destinata scrisului cu un marker special si cealalta este pentru scris/desenat cu creta.


In partea inferioara se afla o socotitoare colorata, un ceas cu limbi mobile si o sectiune de cuburi din lemn pentru efectuarea calculelor matematice. Jocul cu tabla magnetica ajuta la dezvoltarea imaginatiei, creativitatii si inteligentei celor mici.Alfabetar si cifre, ilustratii colorate - un mod amuzant de a invata limba englezaTabla este destinata activitatilor interactive ale copiilor, fiind o jucarie cu scop educativ, destinata copiilor de peste 3 ani. Este o jucarie multifunctionala care va mentine interesul si atentia celor mici pentru mult timp.


Cealalta parte a tablitei este formata din 42 de placute din lemn care ilustreaza literele alfabetului si cifrele, iar pe verso exista desene sugestive. Corespondenta fiecarei litere de pe placute cu prima litera a cuvantului sugerat de desenul de pe verso este in limba engleza, astfel copiii pot invata o multime de cuvinte in limba engleza intr-un mod amuzant.Specificatii:


- tabla magnetica dubla;


- varsta recomandata 3+;


- multifunctionala;


- scop educativ;


- 1 x fata alba pentru scris cu markerul, + cifre si operatii matematice magnetice;


- 1 x fata neagra pentru scris si desenat cu creta;


- socotitoare, ceas, cuburi calcule matematice;


- 42 placute ilustrate cu literele alfabetului, cifre, desene limba engleza;


- dezvolta inteligenta, imaginatia, creativitatea copiilor;


- este usor de utilizat si transportat;


- nu necesita baterii;


- accesorii incluse: un marker special pentru scris, creta pentru desenat, un burete pentru sters;


- material: MDF;


- dimensiuni tabla 25x20 cm;


- dimensiuni totale: 30 x 30 x 42 cm;


- culoare multicolor.

Detalii

SKU
ALB_W12B168
Brand