Toner compatibil canon crg-708 negru procart

47,60 RON
Cost de livrare 20 de lei
Cod produs - SKU ALB_ECO49APROCART2

Descriere

Toner compatibil Canon CRG-708 negru Procart


Cartus toner CRG-708 Black Canon compatibil 2500 pagini


Consumabilele compatibile pentru imprimante de tip cartus toner compatibil din gama Procart reprezinta, la momentul actual, una dintre cele mai accesibile solutii de printare de pe piata.


Fie ca este vorba de un print calitativ color sau print alb negru pentru imprimanta dumneavoastra atunci alegeti acest toner compatibil CRG-708 si veti fi extrem de multumit de rezultatele obtinute.


Achizitionand tonerul compatibil Canon CRG-708 reduceti costurile de printare cu peste 50% folosind produse de calitate la preturi accesibile.


Un pret mai mic de vanzare nu semnifica neaparat si o calitate mai slaba a unor cartuse toner astfel prin alegerea unui cartus toner compatibil CRG-708 nu faceti un compromis al calitatii intrucat acesta va asigura o performanta de printare de cel putin 95% fata de cea a unui cartus toner original.


Capacitatea si calitatea de printare este conforma cu cea a tonerelor OEM fiind calculate pentru un numar de 2500 pagini cu un grad de acoperire standard 5% pe text. Prin urmare tonerul CRG-708 asigura o imprimare excelenta pe fiecare pagina si costuri reduse indiferent de volumul de printare.


Brandul Procart cuprinde o gama variata de consumabile pentru printare de o calitate superioara la cele mai avantajoase preturi.


Culoare

Black


Cod cartus

CRG-708


Capacitate

2500 pagini


Compatibilitate

Canon


Consumabil

Compatibil


Compatibil marca

LBP3360, LBP3300, i-Sensys LBP3360


Tehnologie

Laserjet


Detalii

SKU
ALB_ECO49APROCART2
Brand