Toner compatibil e120 pentru lexmark procart

86,28ย RON
Cost de livrare 20 de lei
Cod produs - SKU ALB_ECOE120

Descriere

Toner compatibil E120 pentru Lexmark


Cartus toner E120 Black Lexmark compatibil 2000 pagini


Consumabilele compatibile pentru imprimante de tip cartus toner compatibil din gama Procart reprezinta, la momentul actual, una dintre cele mai accesibile solutii de printare de pe piata.


Fie ca este vorba de un print calitativ color sau print alb negru pentru imprimanta dumneavoastra atunci alegeti acest toner compatibil E120 si veti fi extrem de multumit de rezultatele obtinute.


Achizitionand tonerul compatibil Lexmark E-120 reduceti costurile de printare cu peste 50% folosind produse de calitate la preturi accesibile.


Un pret mai mic de vanzare nu semnifica neaparat si o calitate mai slaba a unor cartuse toner astfel prin alegerea unui cartus toner compatibil E-120 nu faceti un compromis al calitatii intrucat acesta va asigura o performanta de printare de cel putin 95% fata de cea a unui cartus toner original.


Capacitatea si calitatea de printare este conforma cu cea a tonerelor OEM fiind calculate pentru un numar de 2000 pagini cu un grad de acoperire standard 5% pe text. Prin urmare tonerul E 120 asigura o imprimare excelenta pe fiecare pagina si costuri reduse indiferent de volumul de printare.


Brandul Procart cuprinde o gama variata de consumabile pentru printare de o calitate superioara la cele mai avantajoase preturi.


Cod cartus

E120


Culoare

Negru


Numar de pagini

2000


Compatibi cu

Lexmark E 120, E 120 N, Optra E 120, Optra E 120 N


Detalii

SKU
ALB_ECOE120
Brand