Ventilator de podea 40w, 3 trepte viteza, miscare oscilatorie, diametru 40 cm, alb

124,95ย RON
Cost de livrare 20 de lei
Cod produs - SKU ALB_FF-40W2

Descriere

Ventilator de podea 40W, 3 trepte viteza, miscare oscilatorie, diametru 40 cm, alb


Usor de utilizat, ideal pentru casa sau birou


Ventilatorul este foarte usor de utilizat atat de adulti cat si de catre cei mici, utilizarea fiind intuitiva. Acesta este potrivit atat pentru birou cat si pentru locuinta asigurand un ambient racoros in zilele calduroase de vara.


Ventilator de podea, miscare oscilatorie, consum redus de energie


Ventilatorul este prevazut cu un suport tip picior facilitand pozitionarea acestuia pe podea. Miscarea oscilatorie in partile laterale va face aerul din incapere sa circule asigurand o racorire rapida. Ventilatorul are puterea de 40W fiind atat practic cat si o varianta economica.


Trei trepte de viteza: mica, medie si mare


Pentru un confort sporit puteti selecta viteza de ventilare in 3 trepte in functie de necesitatea dumneavoastra. Pentru zilele in care temperaturile sunt potrivite spre usor ridicate puteti opta pentru viteza mica sau medie de ventilare. Pentru zilele in care temperaturile sunt foarte ridicate atunci puteti seta ventilatorul pe viteza mare si sa va bucurati de un aer racoros, revigorant.


Design simplu, potrivit pentru a va racorii in zilele de vara


Ventilatorul dispune de un design simplu fiind astfel usor de integrat in orice decor. Munca la birou in zilele toride de vara va fi mult mai usoara cu acest ventilator care va contribui la mentinerea unui aer revigorant si usor de respirat. Atunci cand ajungeti acasa dupa o zi in care caldura va extenuat, ventilatorul va va ajuta sa va racoriti si energizati.


Caracteristici:


- alimentare retea electrica 220-240V 50-60Hz;


- realizat din aluminiu si ABS;


- clasa de protectie II;


- diametru 40 cm;


- inaltime 126 cm;


- culoare alb.

Detalii

SKU
ALB_FF-40W2
Brand