Masa cu blocuri de constructie, 69 piese, 4 cutii depozitare, joc educational

123,46 RON
Cost de livrare 20 de lei
Cod produs - SKU ALB_488978

Descriere

Masa cu blocuri de constructie, 69 piese, 4 cutii depozitare piese, joc educationalConfigureaza rapid un nou spatiu de joaca atractiv


Setul de joaca compus din masa si caramizi de constructii va deveni rapid atractia camerei de joaca! Cu acest set compus din masa si blocuri de constructie cei mici isi pot dezvolta indemanarea, creativitatea si abilitatile de construit. Setul educational contine o masa pentru desfasurarea activitatii, 69 piese de construit, acestea sunt usor manevrabile de catre copii.


Versatila, suport pentru joaca cu apa sau nisip


Masuta este un suport excelent pentru diversifica activitatile, forma in care este conceputa fiind adecvata si pentru a experimenta joaca cu apa sau nisip, intr-o maniera distractiva si educativa. Tot ce aveti de facut este sa indepartati sau sa repozitionati tablia mesei pentru a face loc apei sau nisipului.Dezvolta capacitatea de a recunoaste culori si forme, motricitate fina


Acest set contribuie la dezvoltarea capacitatii de a recunoaste formele si culorile, de a crea diferite obiecte si forme ghidate de propria iamginatie precums i la exersarea abilitatilor motori fine.


De asemenea prin cutiile de depozitare ii ajuta pe cei mici sa exerseze ablilitatea de a ramane organizati si de a-si intretine spatiul de joaca in perfecta ordine.Specificatii:


- masa cu blocuri de constructie;


- 69 de piese de construit;


- 4 cutii depozitare piese;


- varsta recomandata minim 3 ani;


- unisex;


- dimensiuni 68x36x31 cm;


- culoare multicolor;

Detalii

SKU
ALB_488978
Categorii
Brand