Stop pentru bicicleta, 15 led-uri, alimentare 2 baterii cr2032, 2 moduri iluminare

12,50 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU ALB_JY-6068T

Descriere

Stop pentru bicicleta, 15 LED-uri, alimentare 2 baterii CR2032, 2 moduri iluminareStop LED bicicleta, siguranta in conditii de vizibilitate redusa!


Utilizarea luminilor pe timpul noptii este recomandata si chiar ceruta de autoritati ca o masura de siguranta de baza. Daca vei alege acest stop LED cu o vizibilitate excelenta vei bifa o importanta masura de precautie si te vei simti in siguranta in orice conditii de trafic.


Iti recomandam sa montezi stopul in partea din spate a bicicletei, mai ales pentru deplasarile lungi pe timp de noapte, eventual setat pe modul intermitent, ca sa fii mai vizibil pentru soferii participant la trafic.
Prevazut cu 15 LED-uri, IPX4 rezistent la apa


Echipat cu 15 LED-uri extrem de puternice si un sistem de asamblare foarte simplu, care este usor de montat datorita sistemului de prindere de care dispune.


Iar ca un avantaj este faptul ca puteti ajusta diametrul colierului de prindere pe aproape orice tip de bicicleta. Montarea in partea din spate a bicicletei, pe tija scaunului cu diametrul cuprins intre 22.2 mm si 31.8 mm.


Nu trebuie sa iti faceti griji daca ca te va prinde ploaia in timp ce pedalezi, sau vei varsa din greseala apa sau bautura, LED-urile sunt perfect protejate impotriva stropirii cu apa din orice unghi.
Alimentare baterii CR2032, 2 moduri de iluminare


Functioneaza prin alimentarea cu 2 baterii CR2032 incluse in pachet. Constructia stopului este una rezistenta fiind realizat din material ABS durabil.


Stopul, dispune de 2 moduri de iluminare care se pot activa prin apasarea comutatorului aflat pe partea din fata a stopului.
Caracteristici:- stop pentru bicicleta;- sursa de lumina 15 LED-uri;- flux luminos 100 lumeni;


- dispune de 2 moduri de iluminare: lumina continua si intermitenta;- unghi fascicul 90°;- alimentarea 2 baterii CR2032 (incluse);- montare in partea din spate a bicicletei, pe tija scaunului;- sporeste siguranta si vizibilitatea in trafic;- usor de vazut si de la distanta datorita luminii puternice;- diametrul colierului este reglabil intre 22.2 si 31.8 mm;- este potrivit pentru o gama variata de biciclete datorita colierului ajustabil;- plimbari sigure atat pe timp de noapte cat si pe timp de zi;- constructie impermeabila;- confectionat din ABS si silicon;- dimensiuni 55x28x15 mm;- greutate 37 grame;- culoare negru/rosu.


Detalii

SKU
ALB_JY-6068T
Brand